微信保險屌你老母

27 回覆
28 Like 0 Dislike
連續可以用唔同電話號碼打黎Cut線仲要Call back

屌完佢老母仲叫我講普通話

你老母正苦實乜野名制小小野都做唔好

夜乜野繽紛你搞掂啲Cold Call大家就繽紛啦臭閪

佢仲曉send sms
我都收到 cut一次再打黎
cut完線即刻再打嚟問我做乜cut佢線
咁你都信
勁撚搶口 打嚟屌鳩完佢一次收線即刻再轉電話再打嚟再屌佢老母2 combo
邊撚度寫我信呀
屌頭先我都聽到 又係屌我唔講普通話

宜家我聽到陌生電話,一定講 : Hello

當佢嗡完一輪,問你可唔可以講普通話。我就講 : I don’t understand, can you speak English ?……. Hello ? hello ?

佢哋自然會收線
我都試過,屌完佢老母仲要再打嚟
SCAM
我同佢講呢度香港冇用大陸app我冇裝微信你要扣就扣,佢即cut線
留港撚值得擁有
电詐業天道酬勤,支持一下
上次佢話要每月扣我2000蚊
我就話..好呀..那扣吧..那麼少錢沒差呀

跟住佢話打擾哂..祝我身體健康
之前收過一次,接咗佢問我係咪尾號xxx 機主我收線。
然後星期六又打嚟,cut 佢3次線都繼續用唔同number打嚟,第四次我聽咗,佢又問同一個問題,我 用純正普通話屌柒佢,然後收線就無再打嚟。
d number 正常到不得了
真係好撚戇鳩 呃人都專業小小 問我可唔可以講番普通話 神經病
上次屌完佢佢用廿幾個唔同號碼打嚟
打左成個鐘
人都癲
佢弱智 唔好怪佢
有冇真係扣咗你錢?
我覺得應該有人真係咁中招

所以而家個玩法被cut 線就會重打
之前講得出你個名 唔知點解而家唔講
明明講得出名易呃人好多
同埋一開始嗰班好燥低 唔知係咪比管工打到變哂有禮貌左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞