(差唔多大結局)何太準備同何伯離婚

501 回覆
961 Like 30 Dislike
般若波羅蜜多心經

觀自在菩薩。行深般若波羅蜜多時。照見五蘊皆空。度一切苦厄。

舍利子。色不異空。空不異色。色即是空。空即是色。受想行識亦復如是。

舍利子。是諸法空相。不生不滅。不垢不淨。不增不減。

是故空中。無色。無受想行識。無眼耳鼻舌身意。無色聲香味觸法。無眼界乃至無意識界。

無無明。亦無無明盡。乃至無老死。亦無老死盡。無苦集滅道。無智亦無得。以無所得故。菩提薩埵。

依般若波羅蜜多故。心無罣礙。無罣礙故。無有恐怖。遠離顛倒夢想。究竟涅盤。三世諸佛。

依般若波羅蜜多故。得阿耨多羅三藐三菩提。

故知般若波羅蜜多。是大神咒。是大明咒。是無上咒。是無等等咒。

能除一切苦。真實不虛。故說般若波羅蜜多咒。

即說咒曰。揭諦。揭諦。波羅揭諦。波羅僧揭諦。菩提薩婆訶。
自從知道拎唔得返果450萬,阿何應該已經無得扑何馬

佢邊夠何太打
阿何後生仔都唔夠佢黎喎
顛起上來 唔咁講可能要博命 自衛
想睇
河馬唔係話何伯啲精多到喺個閪度流出嚟咩
實有屌過,比阿何過過甜頭先會沉成咁嘅
但次數就成疑。
呢d劇本千篇一律
但d港伯港叔係講唔聽
個個廢伯都覺得自己係天選之人
係之前有個做清潔工嘅70幾歲嘅港伯上過傳媒訪問,講到明話娶大陸女人係解決性需要,佢真係幾清醒。
70歲唔通貪你靚仔咩
有自知之明各取所需咪好
唔知有無得分公屋
笑到gap gap聲,俾人屌到出曬面都仲咁痴情,河馬而家賴撚曬嘢,應該好快有悲劇發生
你係佢個細女你會唔會比
原來河馬都驚情緒勒索
都驚真係整死左何伯
呢個分明就知大家係交易
當比錢買sp
比息唔比本
班仔女都唔會再見佢啦 咁絕情數臭佢地
河馬個仔都話佢臨老入花叢
呢d就respect la...唔會第日先黎要生要死
一開始東張嗰時何伯都話自殺過幾次啦 係河馬㩒住佢
河馬而家都係做返真我 自然無好臉色 但我又未覺去到迫癲何伯程度
反而係何伯自己郁啲就話隊冧黑粉又自殺
何伯其實由頭到尾都無怪河馬 佢係怪啲黑粉/佢屋企人迫死佢兩公婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞