詹天文(Windy)月尾赴廣州進行入學前軍訓

33 回覆
3 Like 20 Dislike
詹天文日前決定捨棄美國知名音樂學府Berklee College of Music(伯克利音樂學院),選擇到廣州星海音樂學院繼續升學,之後被網民指她打爛一手好牌,對此Windy表示,不可以令所有人滿意,並說:「因為這是我的人生,我要堅持。」她表示, 8月31日便要到廣州報道,入學時事先要進行兩星期軍訓,但聽聞港澳台學生可以申請豁免軍訓部份,問到若然未能豁免面對軍訓是否也感到害怕?Windy稱,有一點點驚,但也可以體驗及嘗試一下,藉此鍛煉一下自己,她笑指,可能軍訓後回港自己的膚色可能會黑兩度。
有得食解放軍叔叔既大臘腸
係咪要剪陸軍裝?

竟然要軍訓
點解揀廣州星海音樂學院,而唔揀北京中央音樂學院?
應該唔係音樂能力問題,因為佢都俾Berklee收咗,只係佢放棄offer。
不嬲大陸所有大學/學院都要新生軍訓,包括港澳台學生
俾 Berklee DQ 咗,定係冇咗船又唔捨得斷米路所以 返去大灣區人生咋?
報紙咁寫,好明顯係佢自願放棄Berklee offer
軍訓定陪訓
咪諗多咗
屌真係好撚正
白色短boot加對白滑長腿
佢隻所謂船係申請入學時自動申請埋,封信應該人人有份到你入咗學有優異成績先有

All applicants to Berklee’s undergraduate programs are automatically considered for merit-based scholarships as part of the audition and interview process. No further application is necessary.
仆你個街
學完軍用格鬥技之後可唔可以返黎鎖我
對腳已經淫賤,對鞋重撚淫賤
我塞左隻震蛋
入去佢個閪度
估唔到個衰妹咁淫
去勞軍 啫掛
係芝士腸
你條白卡有性欲問題
呀美訓了?
有美國唔去去廣州
真係痴撚線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞