諗康文署新措施嗰個人會唔會係唔想咁多人做gym?

9 回覆
2 Like 2 Dislike
做得諗措施嗰個人一定唔係傻架啦,一定係勁高人工精英嗰啲人,隨時係D幾個啲人。

其實d幾嗰啲人一定係上左年紀,上年政府施政報告話要全面電子化,數字政府。條友一定要accordingly 做啲嘢,交功課。佢深知呢個措施一定係擾民,但我係諗唔明點解要做到咁柒姐。

Conclusion 最有可能我諗倒少人做gym=少啲野要處理

有咁多人幫手一齊攤哂岀來諗,點解要揀個咁柒嘅方案
到時實好多老野係門口嘈
而加入場用身分證簽場又要用人手簽 唔知係咩玩法
“做得諗措施嗰個人一定唔係傻”

唔好對班飯桶咁大信心

你睇下搞走塑,垃圾徵費搞到劈屎咁
垃圾徵費係咪收左皮
呢樣真心唔明
康文署真心垃圾
全部阿公阿婆小學雞遊樂場咁玩
真心操野一定係比多啲錢去靚場搵教練
唔好諗咩精英
識康文署啲公務員已經知入面啲廢老中高層真係乜撚都唔識既on9
上面講咩都討好佢做, 完全唔會諗實際, 應該都諗唔到, 佢地都唔撚識又蠢
其實大家入正苦都係諗住做廢老躺平 當有人入去做緊 你地仲點期望有作為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞