(克羅地亞)thompson 演唱會 ne zaboravi imotski 即討

7 回覆
3 Like 0 Dislike
闊別兩年 ,
克羅地亞著名右翼歌手marko perković thompson 今晚在imotski , 終於再次舉行演唱會 ,我會為大家在現場報道 !
🇭🇷🇭🇷❤️❤️🖤🖤
太宰好耐冇見
全imotski 已為thompson 燃燒起來 ,
住宿索價 至少800 歐 一晚 ,
已經一車車朋友從各地而來 ...
你都係屈蛇架姐
有大屋住 🇭🇷🙏🏻
現場訊號太差 ...無法直播 。
講少少感想算 ...

imotski 屬於克羅地亞小鎮中嘅小鎮 ,有很多克羅地亞人其實都唔會去 ,所以去到好多人都唔識路 , 我反而要負責帶路 ...個巴士司機叫我負責帶

imotski 其實無乜住宿 ... thompson 級嘅人物一下說打爆個鎮 ...完場後有幾個薩格勒布仔搵唔到宿,唔想瞓銜問我可唔可以幫手...我想幫都無計 ...因為我都係朋友俾宿我 ,反而一個傻鳩香港肥佬仲要一人獨享800尺宿運泳池 ...最後我帶咗佢哋去搵宿 , 希望有 ...其實一定無 ...

除咗感謝主同克羅地亞人外 ,我都無嘢可以再講 ...

Bogni Hrvati ...

星期四有第二場係thompson solo , 有興趣再講吓
za dom spremni

克羅地亞獨立思潮萌芽之地 , imotski ...
今晚全克羅地亞意識形態最為右翼嘅人都雲集於此 ,
非常壯觀和感動

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞