馬會既企業格閪撚到震, 輸打贏要, 有無人唔同意?

11 回覆
6 Like 9 Dislike
唔同意請比負皮,

遠既唔撚講, 近既阿根庭場奧運波, 過撚左數都可以負人A/C條數.

我個人都曾經試過係馬會A/C拎唔番錢出來, 打去問馬會D仆街員唔撚憂無得做, 態度閪撚到震,
仲話係我問題, DLLM我入錢就得, DRAW錢就唔撚得, 咩玩法?
唔撚係你馬會資料同銀行資料有出入仲會係咩問題? 佢老母叫我自己去問銀行, CLS.
最後嘈撚到去馬會投訴, 佢老味最後CHECK到真係佢老味馬會資料同銀行資料唔撚同,
馬會個RECORD唔撚係跟我身份證入DATA, 人名唔MATCH我身份證及銀行.
我即時狂屌佢個馬會負責跟進經理兼投訴佢個仆街垃圾職員, 點解唔係你馬會去核證問題, 要我去銀行自己CHECK? 我CHECK你老母咩CHECK.
點睇連登仔早幾日買大包圍
都包唔中馬會
因為馬會係東亞第一操盤手
有時獨市真係無進步,好心推多d賭牌比私營機構搞
到時咪又係益晒不明來歷嘅中資
最後結果點
馬會有無補償
梗係無, 狂屌佢都係一味SOR9RY囉,
唔通我報驚, 馬會輸錢唔撚賠? 差佬都唔撚會理啦
投訴消委會即係曬自己時間, DKLM.
呢條女, 成日扮低能賣笑, 識佢個D真係要小撚心.
賭仔真係麻鳩煩
先講阿根廷 咁你真係輸佐 過返數比馬會有咩問題?
呢場我無買, 但事實係馬會自己未確認就派彩, 有無錯?
咁馬會入DATA, 名都入撚錯, 仲要惡撚過個客, 可以入錢, 唔撚DRAW得錢, 又咩玩法?
你咁講一定有錯 果場球證都有場錯tim
導致一連串錯誤
馬會有錯 未至於要照倍
馬會都係跟返最後賽果 收返D 錢一D 問題都無

第2樣就不便評論,自己本身無用
但相信你fix 佐後,以後都無呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞