卓慧思 Liz Truss正在暗爽,施紀賢Keir Starmer會唔會破佢最短首相紀錄呢

49 回覆
66 Like 41 Dislike
大家鬥騎呢 鬥有光環
所以最大聲嗰啲最騎呢
其實LGBT幾本上都差不多算係平左權(外國平哂,香港未比結婚,但實際上依家香港政府都被迫承認海外同性婚姻:岑子杰案)
反而係後面果堆字母變態佬道德綁架左LGBT
就係平完發覺無嘢做

所以越搞越癲
係咁火上加油喎佢
宜家都三十幾日啦 捱多個月都過啦
on9, 佢廢撚左辛偉誠條Rwanda Bill
先引發反移民示威, 唔係佢引發?
佢係始作桶者!
twotierkier扮都唔扮
左癌最鐘意極權亦都唔使用政確做藉口丫
羅冠聰先係佢吉祥物
冇羅冠聰佢全家餓撚死晒
點會

工黨個種盲撐可以頂到個任期,再加上佢地了解左派個種推捨責任既玩法,而加就係兵錯萬錯都係極右的錯咁推

同佢地工黨 council 做錯野比我地書信 complain 一樣先「i am feel so sor9ry to your situration blablabla」之後仲要唔改正再話係因為乜乜柒柒所以要繼續咁做錯佢
但公平啲講 rwanda bill 都係垃圾,保守黨又無腰骨直接一紙命令 ban all illegal migrant 同唔可以永居同入藉,搞掂
Rwanda Bill 洗大錢結果送得幾條友嗰去有撚用咩

再講,你送佢哋走,佢哋咪再返法國坐船入英國冇限loop囉,返正佢哋難命一條,等送走期間又包食包住
而家查理斯等緊適當時侯出聲平定江山
大多既得利益者

搞砸人地human trafficking 依壇生意

隨時連命仔都無埋
點晒火再落埋油都唔係佢引發?
23年7月咪立左法ii唔可以申請難民喎 仲點永居入藉
印狗心諗:契弟走得摩
佢意思係Conservative and Unionist Party同Reform UK會組成聯合政府執政
當年係保守黨班人唔gur卓慧思係內選贏到先拉佢落枱佢地心目中都係想印度佬做首相 所以拉左卓慧思落黎之後都冇人夠膽去同印度佬爭
但係衣家施紀賢係帶領工黨贏到大選 點會咁易比人拉落枱
辛偉誠搞唔掂係一件事, 但施紀然講明要收難民,
衰過辛偉誠. 右派唔反就有鬼.
內戰爆發 佢分分鐘做埋戰時首相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞