突發!濱崎步宣佈今年秋季舉㸤 ASIA TOUR 亞洲巡演!期待有香港場!

48 回覆
11 Like 2 Dislike
唔係引退?
濱崎步又改變主意話唔退住

其實都估到,佢呢啲日本版黎生點會捨得退
冇錢,日本又唔受歡迎
唯有學木村、酒井黎香港揾錢
個名由細聽到大
而家個樣係點
佢係咁食洋腸
又係時候重溫一下濱崎步佢自己點樣做埋演唱會監製、導演、編劇
連演唱會燈光效果都由佢自己構思,好勁

https://www.bilibili.com/video/BV1Jz411b7Cr/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click
2010年演唱會making幕後花絮

https://www.bilibili.com/video/BV115411T7Q7/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click
2006-2007年演唱會making幕後花絮

https://www.bilibili.com/video/BV13t411275v/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click
2015年演唱會making幕後花絮

殘體慎入
大穫
有小道消息無香港台灣場
只去上海、北京、成都、廣州 呢4個地方
步姐瘦返d未?
已經變成老歌
無台灣有啲
不過香港開都係一班大陸人睇
不如直接大陸開仲好
End roll
不過頭先我又睇到另一則小道消息係去上海、成都、香港、台灣 呢四個地方
過氣到淨係開house 場
Season
上海就一定有,官網合作夥伴list幾間公司都係based in上海,小道消息係上海開arena場。
至於其他地方,2007同2008既Asia Tour 都有去台北同香港,正路今次都應該有既。
而家得到嘅兩種版本小道消息都係4個地方各開2場大場地問題係官方仲未公佈邊4個城市,不過上海基本上肯定有,因為官方公佈嘅演唱會主辦單位全部係上海公司
【企画・制作】
小雞啄咪文化有限公司
可萊可(上海)文化發展有限公司
方寸匠心文化傳媒有限公司

エイベックス・ライヴ・クリエイティヴ株式会社
エイベックス・マネジメント株式会社

應該得大陸
企画制作嗰三間公司都係上海公司

今年咁多日本歌星都黎香港開
希望濱崎步唔好令我地失望祈求有香港場
見親濱崎步嚟開演唱會都會諗起當年Eason督爆咪嘴
正路黎講點都會有台灣場,話哂台灣始終都係日本歌手第二大主要市場,2021年因疫情告吹左嘅asia tour上年ayu talk live都有講過本身係去台灣開

所以今次asia tour我比較傾向於相信係上海成都香港台灣呢4個地方
印象中佢日本啲演唱會飛真係賣唔哂,睇黎都係尾水盡r得幾多得幾多
作為fans 真係覺得唔好搞咁多野啦⋯⋯
冇follow開
但係以前假假地都叫日本天后紅遍亞洲
點解會冇錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞