「保養中伏經驗」 一人一個嬲到出煙既電子產品保養經驗!

53 回覆
8 Like 35 Dislike
iPhone 買左Apple care+
用畫2年岩岩好過左AC+

即時壞尾插 拎去Apple同我講 冇得只換尾插
只可以成個底板換 收你4xxx

屌奶星 蝕埋ac+ 既錢 依到+4000幾 =買左部新機

重要比我知道原來外國有得續ac+
係香港咁撚柒唔比人續
咁唔生性呀,梗係臨尾個week屈佢壞

個人簽名

───────────────────

重要只係壞個尾插
我都係壞嗰個位,最後free換
用家問題
咁你真係過咗

同埋個插真係成塊板仔嚟
note 7全球回收唔包括香港
指定答案: LG, Samsung
電子煙
點free?

唔係有ac+ 都要比幾百蚊咩
勁on9
拆出嚟換個尾插唔得咩
係要成塊換
從來都唔買AC+
因為壞左重要比錢先有得換, 咁我點解要比錢買AC
直接囉出去換算啦
平好多 同埋有d唔洗錢

AirPods pro 我換左好多隻了 盒都換左次
airpods 真係要買,由第一代到而家,每代都會買,因為佢冇得整,一定係換,平時粗用冇問題,有咩事一定會換

上個月部ipad pro m2叉唔到電,死左type c , 冇買Ac+, 咁啱保養淨返半個月,爽換完之後個職員叫我買返AC+, 話改左例保養期內可以買
有無比較過街外換先?
之前apple watch臨到期免費換到翻新錶
翻新錶我覺得都係2手野
我想佢整番我隻一手野 多過要 翻新錶
個錶殼新就得啦,入面啲件二手你feel到?
幾時都話智能電話係消耗品,唔係消費品,要一年換一次
嗰次真係free 同埋個位suppose係唔應該出問題,兩年來有問題佢換比你係應份 幾百係意外損壞先要比
咁耐以嚟真係壞要去整嘅得Sony Ericsson同LG
好記得十幾年前Sony Ericsson k850i新買返嚟頭一兩個禮拜就壞,一整就等個幾禮拜,整完用兩用問題又出現,前前後後整咗三四次
而LG g3就頭七壞,拎去維修中心驗機出單再去門市換機
你邊止一年一次
下?
有ac+?

我冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞