覺唔覺「黃屍」好煩, 小江都無做咩就咁大反應, 自己就移民出po踩港, 差佬都唔敢鬧

85 回覆
53 Like 378 Dislike
覺唔覺「黃屍」好煩, 小江都無做咩就咁大反應, 自己就移民出po踩港, 差佬都唔敢鬧

當年打人o個d 又唔繼續跟進
小江咩都未做就追擊

好beta 好弱者 好似無野做到求其搵野發洩發脾氣

所以,「黃屍」真係累事

利申: 係黃絲,唔係「黃屍」
星期一了 开工了 引战呗
血流成河呗🙏😅
乜叫踩港post

乜無事實證據咩
定係你享受掩耳盜鈴?
真丫,我深黃都俾班黃尸激到轉黑(剋)黃,俾紅藍更仇恨黃屍
小你老母
咁調返轉啦
個啲陳述英美加澳的事實只要負面少少
咪又俾黃尸屈毛罵人放負
佢哋又幾享受掩耳盜鈴喎
真, 真係煩到癲左,人地為香港拎個奧運金牌無啦啦係到針鳩人 一日幾十個post咁推 搞到成個連登都係 十宗罪咁樣

未拎前反而又無人講,好似成件事好無啦啦咁,十足十個d hater無野格硬搵野嚟講 製造聲音 小個事化大

我由本身無乜野都變左憎d極端政治上腦撚 個班人係真心盲反反到傻左嘅屍
高級黑
明明人地完全無講過立場
咪就係因為佢無講,先搵其他資料去了解佢立場囉
有乜撚野問題?
咁人地咩立場又點,又要二元對立,咁你唔去問dodo姐 張敬軒 立場
又話共融乜乜乜
唔鍾意咪quit連登囉
呢單野本來好少事,黃藍紅都好,拎金牌咪拎金牌囉,唔通大陸拎金牌果班係黃C咩?

問題就係出玩係一班愛港撚+毒撚,聽到香港兩個字扯晒旗,見到係女射埋精,岩岩拎金牌果兩日成個FB班厹又乜撚野香港精神乜撚野人靚又勁,點不知而家打錯飛機發爛渣之嘛
覺, 個個嬲撚到, 好似小江有份落場搞9你咁
欣賞佢奧運表現,同討厭佢紅到黑冇衝突。
不如問, 邊個貼篇文出來
好多人冇留意, 人民大學論文庫唔係公開的, 一定要有戶口好似學生或教授先上到
咁即係內部人貼出去啦
估計有關部門心急"確認"佢係"愛國愛港" , 拿拿聲出來"領功", 點知咁大反效果
上面班友可以即管講, 但香港一宜係分化 呢個係事實
無計,官員唔敢屌,搵到唯一出氣袋,仲唔衝過去
佢面金牌同政治立場有乜關係
你都戇尻
份事嘈到咁大就係笑尻啲屈黃既黃屍
著件衫寫幾隻字
香港政府都又拉又鎖
真係好能煩
2024仲分黃藍 仲告暴動罪
move on 啦 仲黑暴 好能煩
先報就係HK01
唔係同校人根本索閱唔到
有人太心急想"大樹特樹"新"典型"
但"愛國"陣營經常犯太享受權力唔理言論的錯誤
香港呢種半威權地方好易咁出事
block左佢咪算, 戰乜鳩
讚人地愛国愛黨,前途無可限量,呢啲叫針對?
即係你覺得中国共產黨好失禮你?
依家特區政府自己響度分黃藍o者
睇下大陸, 台灣贏個場直接唔播, 邊個政治化呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞