google pay付款上限

21 回覆
0 Like 0 Dislike
綁定信用卡有付款上限
3千幾都俾唔到
有冇得改上限
問信用卡公司
要同google 申請

咁柒煩
我反而想知apple pay上限幾多同埋點樣提升
Apple Pay應該冇上限
碌部iPhone都照比到
不過有啲商戶卡機set咗$1000
apple pay上限係信用卡上限
同銀行講
我又未試過上限
要設定消費上限的金額,只要啟動「Google Play」,選擇「目錄」後再選擇「帳戶」,便可以在「訂購記錄」 分頁中找到相關設定。用家亦可以隨時前往「Google Play」更改消費上限的金額,甚至是將相關設定刪除。

Google搵到, 唔知真定假
有上限既咩
試過過萬都係就咁嘟
Google play定google pay呀
兩樣嘢嚟架喎
你用黎日常俾錢果種google pay
定你有用google services每個月要俾錢既payment?
有上限果個正常係google services廢事你用爆然後同佢拗數 所以會根據你payment method黎訂個上限
但平時wallet果種google pay係跟信用卡
呢個個play store 入面科金
而我係要google pay
兩樣嘢嚟
我係要wallet個隻
我打過俾信用卡佢話冇set
我上面貼咗張圖係限咗
而我唔知點樣可以搵到我嘅代表
我係trip.com用citi
pricehk用waku
都限咗
應該係你銀行問題,我用google pay 直接買手機都得
我估係商鋪問題
打咗俾信用卡個到佢話冇set限額
Apple Pay 冇上限,你用指紋/人面認證咗身分就等同喺實體單簽咗名一樣,上限就係你張咭嘅上限
咁先正常
但我又未試過撞到Google pay 支付上限
反而碌爆卡上限碌唔到就試過
吓我前幾日買電視先俾咗萬九蚊 冇野阿
唔關Google事我諗 你打去銀行問下點解好過
唔好又屈google
打去信用卡hotline問
多數驚你俾人亂碌/第一次碌咁大筆先鎖
正常佢開放一次之後唔會reject個幾千蚊
依家搞到成堆apple pay 出到黎打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞