面對穆斯林移民,憤怒的西方白人還能忍耐多久?

45 回覆
52 Like 8 Dislike
左翼總票數只升咗少少
右派多咗改革黨𠝹票先俾工黨贏到
Elden Ring DLC入面嘅角人同穆斯林如出一轍
敵人嘅敵人即係朋友
啲人都對夠tories啦
右嘅choice得返Reform,又親蛾
淨低嘅得返Labour同Lib Dem
撇開乜鬼大愛公平唔講,, 根本用常識都知,,, 你比班有極度排外信仰既人移民去自己國家,, 一定出事.
依家諗返轉頭, 香港以前起難民營真係有遠見, 如果放晒入社區, 真係咩金蛋都淪陷
“如果保護本國文化就是極右翼,那我們都是極右翼”
回豬返自己國家啦
殺!
歐美政客講親少數族裔、移民呢啲問題唔係指緊黑人就係穆斯林,但亞裔(泛指東亞)幾乎都唔提
黑人貧窮無飯開無書讀就搞0元購入學收生標準降低,穆斯林就大肆興建清真寺服務佢哋,亞裔乜柒都無咁
係因為佢哋對各派政黨都無政治能量所以長期冷處理講兩句就算,定係亞裔自己收收埋埋唔敢出聲先咁
只有中共才能消滅穆斯林恐佈主義

其實世界好需要中共去制衡穆斯林
過返以前咁囉 隔一排就XX恐襲死幾多人 唔想醒都俾人屌到醒 太多年無經歷大型恐襲 以為Muslim可以同化 成班牛鬼蛇神蠢蠢欲動 等睇美國11月選成點
乜政黨都「極右」明明只係正常人
你睇下馬來西亞呢啲伊斯蘭國家
完全唔比外國人入籍
咪更加「極右」
集中營留翻比無產住,迫佢地打工交稅出去租

蛔就直接毒氣室
再多”移民”都收
咁多嚿屎冇嚿揀得落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞