睇住英國內戰。。。我開始覺得中國新疆伊斯蘭集中營可能是對的

13 回覆
21 Like 42 Dislike
班Islam真係要用集中營打包佢地先會正正常常
仆街只有用更仆街既方法先可以治到
垃圾工黨cut左盧旺達計劃
無得轉送班真主信徒去見真主
真心反智
無用,rwanda plan 咁多錢比佢地只收左五個,仲要自願先可以送佢地上機,癡線

根本係源頭減廢就可以,一切非法入境永遠唔可以再踏上英國領土,任何一切非法入境即捕即解,任何係飛機上或用艇仔偷渡出事一律唔救,你死過一兩艇人啲垃圾種族先會識驚

但當然所謂福利及人道主義國家根本唔會做得到
所以中國對伊斯蘭既方法諗諗下可能真係岩既
係要用仆街方法先 可以令仆街識驚
新疆本來就係維吾爾人嘅地方,你唔侵入人地嘅地方,咁人地嘅信仰關你乜事?
咁用幾千萬送一兩個又唔反智咩
係因為工黨停左先搞到平均成本變左幾千萬
你計成本咁計法,數學係體育老師教?
政府policy一定係開頭貴,之後平均成本拉返低,你拎initial cost來除本身就錯
你有冇了解過本身條政策
人數係有上限 唔係任你掉人過去
唔係開左頭就可以一直掉人過去
保守黨未知自己輸果時
已經比人踢爆左係咁貴 唔關工黨停唔停事
一直呢條野比人反對都係因為太貴
比人屌左咁耐 保守黨自己都冇澄清過遲下送多D人可以幾平
唔知你邊到聽返黎
咩仆街方法,根本係正常方法

另外,我支持公民權唔係與生俱來,而係似羅馬共和國咁去賺番黎,先可以有投票權
啱,所以習大大先搞一人網號,香港應該要跟,連登早早收皮吧,仲傾咁多治國方法
同藍屍19年口吻一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞