[人小小先問] 你哋有冇諗過自己末來如何?

10 回覆
0 Like 1 Dislike
轉貼

睇見人地又拎獎牌又拎獎學金名流青史,或事業有成搵好多嘆世界,再唔係mk仔讀書已經中出玩厭哂女性肉體,你哋院友唔係生到生意失敗咁樣做廢青自卑過世,就係捱份牛工冇女中意叫妓中性病等死或暴飲暴食變唐仔痛苦中過埋下半世,有冇諗過末來自己條路點行?

雖然我網上180大隻型仔溝女無數,
現實只係165 200磅光頭既中年漢靠2手m記為生,但至少有樣終生興趣就係操肌令自己人生變得有記托同充實,想問你哋平凡既人生有冇諗過將來火化前充實自己,唔好再混混惡惡食訓痾打丁返工又過左一世完全冇野值得光榮

躺平
人生既價值既意義我用左幾十年聖人晚上終於領悟左,就係令自己人生變得更加充實有價值落去直到死亡
即係做個有貢獻既人類,同時學會心靈進步快樂,等於每日要吸收太陽既正氣能量,令自己心靈越來越快樂滿足

太多人每日不斷吸收充滿負能量,所以討厭人生討厭面對現實社會哩屋企做廢青逃避,嚴重上黎覺得係出世來受苦想ko自己,其實呢d負能量思維同隔離監等論壇d人一樣,因為你哋接觸太多負能人所以先不知不覺吸收太多負能量先搞到自己成舊屎咁人見人憎,如果同我呢d咁吸收陽光正氣能量爆登既人玩開,自然會感覺到人生充滿快樂同興奮,每日都有好多精彩事等住你去充實自己
勁登仔女你哋人生如果打算?如果走頭冇路上lfc之前不如試下操肌,操肌將會改變你命運同充值正能量,生命就係甜酸苦咸共存先叫人生
去旅行、睇書睇戲學下新技能充實人生
或者問陣生借錢,反正唔洗還
其實早幾晚又見到佢

應該又想重施故技, 我念佢唔到最絕真係冇飯開, 先會做野

有個成日夜晚落樓下訓街

有個以前入嚟機鋪幫襯, 又係好似唔洗做

總之南邨夜晚樓下好複雜, 行行下又會有人問你有冇煙仔, 但冇左馬仔坑訓練基地就唔去

所以都係, 我覺得果棟樓住d人好特別

利申 : 禾刀好特別, 但唔係反社會果種特別lor
gym房果個, 我念佢食老綜
唔通真係夜晚炒美股發達

我就有d唔信, 以前夜更看更同事又係返工炒美股, 咪一樣要做, 要有本錢先有得玩
有興趣就自然有動力, 唔教自己都上網睇
我反而覺得講神秘學/宇宙嘅書最正 量子力學黑洞時光機嗰啲
起碼啲書係同返工無關 脫離下資本主義奴隸嘅思想
google nikola tesla, 勁多超正野神秘好玩又趣致

無線輸電佢一早發明左, 宜家先實用化
無線充電尿袋根本係舊野

唔係吹水, 以前project都整過玩過, testa coil真係可以無線輸電撻着支光管, 如果整個超大型testla coil塔咁好多人就可以免費用電, 但邊有老世肯投資

https://youtu.be/owbkvDW7wAQ?si=KRWzJwBrP27595sy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞