仲有理性嘅人,今次睇到連登時事台黃絲有幾恐怖未?

45 回覆
31 Like 113 Dislike
江旻憓ig(未必佢管理) like一句 就屈係佢自己講,ig冇follow人就係有機心,block人就證明佢好恐怖 咁撚戇鳩既廢話仲要咁多正評

最好笑係時事台咁落力踩咗幾日然後有連登仔話而家踩佢最落力既唔係黃係藍斯建制中人,都仲可以有四百幾個正評,可以痴撚線指鹿為馬到呢個地步

講到尾就係自己一廂情願當佢黃然後發現佢唔係黃就老羞成怒 落力去人格謀殺屈同踩

呢班人仲成日屌大陸政府 指鹿為馬人格謀殺 自己咪又係咁
有幾恐怖
恐怖得過體制內抗爭嘅人拉咗三年都未審

我到而家都睇唔明呢個留言係諗緊啲咩先寫到出嚟都諗唔明啲正評既人個腦係思考緊啲咩係咪即係而家連登踩得咁落力嘅都係建制中人
唔知以為江旻憓殺左佢地全家,
全部痴撚線,人地攞牌,成班菠蘿雞痴埋去,突然發現自己柒左就追擊人。

反政府,幫手足唔見佢地咁落力
到佢真係加入政府,做事影響到市民先反佢都未遲
唔明依家上綱上線去圍剿一個女仔做乜事
同文革差唔多
原來文革咁小兒科,剩係上網鳩屌
如果係文革一早已經拉咗去勞改思想矯正加三穴齊出喇
有幾恐怖, 呢d日常黎, 你唔知定一直係對面所以唔覺
呢個笑撚死 果班正皮嘅都係唔死都冇用嘅弱智仔嚟
文革?
一個老師跟住教育電視嚟教書,都要俾政府批鬥叫乜?
連登狗就係咁,成班徙置區市井地踎成日一窩蜂聚眾搞破壞,垃撚圾低等人種
幾時及中國共柒產閪鳩黨恐怖
之前19歲單嘢個撚個扮晒正義超人嗰陣又唔話自己想鹹濕條女?世上有連登,人類必滅亡
樓主係江pr?咁落力洗底 見你好辛苦
連登係成班弱智加on9
叫啲武鬥失敗嘅紅衛兵情何以堪
而家仲想洗地,都算係一隻盡責嘅PR/反駁隊。尊重啦。
越亂越好先係香港人精神
仲要等到佢入埋政府做錯事先可以反
一開始就話運動員唔關政治事
後來發現佢開過會翻過學又話係social需要
like咗comment又話唔係佢自己打理唔計
人地篇論文寫到明當動亂暴徒呀
而家究竟邊個搬緊龍門
爭在未俾人指住嚟鬧都唔反得
Exac7ly 而家真係痴撚哂線

完全唔明搞完佢會有咩得著

政府係唔會有改變,反而見到啲人講政治>奧運拿金牌,真係好撚悲哀

關事果啲啲人反而又會好善忘,搞完拍拍蘿友走咗去就無人再理,好頂癮

Btw 想知啲人搭地鐵同食McGriddles 有無批鬥埋自己
佢手指管理?
完全荒謬到一個點
sor,咩事?
江同志拎左獎牌一個禮拜都冇已經有人管理ig咁撚大牌
一早舉報晒反江逼係軟對抗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞