原來而家最落力咬江旻憓係藍絲建制中人..

15 回覆
40 Like 8 Dislike

原來呢幾日時事台咁大部分都係藍絲建制中人我真係佩服咗有人咁樣指鹿為馬,顛倒黑白都完全面紅仲要可以咁多正評

反到可以咩都鳩UP得出口
腦裝屎
一條友點撚樣取代n咁撚多個建制派呀屌
好似嗚人咁撚樣識多重影分身咩屌
其實撐同反既都係佔少數
全香港都唔撚知有冇1%既人睇奧運
你班on9仔就當撚左1000個ac出既post=主流民意
理論上黃屍,藍屍同塔熱班&塔郁班都可以係連登高登輕輕鬆鬆,不費吹灰之力騎劫主流民意
你諗下黃郁民鐵粉都有千6人啦屌
係連登一人出一個post呀
都可以推爆佢地想推爆既post,形成偽。主流民意
當年黃郁民咪信撚左呢d出撚晒cheat咁撚樣既偽主流民意,以為訓係度都贏囉
結果近乎全軍覆沒,死剩雷動泰*
(*雷動計劃既受惠者鄭蟲泰,簡稱雷動泰)
可能驚佢出嚟爭飯食啩 大把 鋪定後路俾自己啲仔女上位,點知無啦啦出個局外人
果D忠誠的廢物
大生意嚟㗎 自己啲仔女或者親戚朋友 唔需要直接參與政治,只需要開間公司 做吓顧問 幫佢做吓嘢大把人係咁
真,間中搞下社區活動 啲音響呀場地佈置
間中做下大維修
已經夠晒生活無憂
重點係最落力咬佢嘅係建制中人 呢個point邊度來 有咩證據

點解有人可以痴線到咁撚樣將黑白顛倒去講 然後仲可以咁多正評成班係咪痴撚線
咪多謝你呢啲腦裝屎
勁易被人煽動
乜你唔知今日今日既連登只要你鳩up一大篇野出黎就可以吸到過千正評架咩
建制就係要唔識字,亦唔洗識字。
老毛維尼識字?
反正一定有派人專登流出份論文
幾千萬嗰啲 咩復活到人像 北區恐怖婚禮
原來時事台係藍絲建制中人
你而家先知你自己係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞