仇思達(暗屌毓民):有KOL指 政治同運動 分開,根本就 不知所謂 放狗屁!

25 回覆
28 Like 13 Dislike

仇思達:

政治同運動本身就係密不可分,根本冇話混為一談。 如果冇政治,咁點解係叫中華台北? 話政治同運動要分開嘅 根本就係放緊狗屁(擺明講碌撚)

有部份尤其啲中年男人,見到人哋個相頭好似好cute,又識得笑,於是中哂迷暈毒,跟住就走去撐佢。你話呢啲喺普通人都算,但呢啲係KOL,仲要係黃,根本就不知所謂。(係咪講緊 啤梨哥 廢老森 劉正)

你唔見何詩蓓上呢啲課程?!

而家出咗呢篇論文,你呢啲KOL就應該出嚟道歉。
佢聽梁博唱我愛你中國聽到喊啦
我唔會因o廢言
但大彎驅講幾多人話都係大彎驅
(肥撚咗咁多嘅)
上面果堆kol, 99%唔撚會出現係前線
連佢地既精神領袖都唔撚會上前線
難怪成個光譜99%支持者都選擇龜縮係屋企搞革命
好耐無聽過神駒大名 佢依家係邊
其實佢離開毓民係有眼光
真係睇到毓民愈做愈廢老同無貨
毓民係不停分裂分裂同分裂

佢呢條片亦無屌錯人
我係唔支持佢痴去老燒度
每次見佢都肥過上次
排隊返左泛民
佢痴咗埋去老燒到啦
老燒係江派
之前大灣驅成日係佢節目屌連登仔
仲有連登仔睇佢
佢班fans全部泛民黃絲
唔黐埋去邊有錢搵
成日直播叫人課金
好撚樣衰

佢講呢啲係為咗收視
之前有益友叫佢剪頭髮
佢鬧到人哋仆街

成隻喪屍咁嘅樣屌你老味
唔講仲以為拍緊生化壽屍續集
壽屍達個朵臭晒好耐啦
睇佢嗰啲全撚部都係傻閪懵撚嚟
讀稿員搵錢真係容易
你話啤梨同埋劉正係黃,佢哋仲大反應過話佢共產黨喎
佢就醒,唔衝出嚟痴光環,等班同行炒埋車就大條道理笑鳩佢哋
仇B個屎忽真係大到啪啪聲
https://lih.kg/3755135
起碼好過曹家超想奶兩邊
其實去到論文事件係得兩邊

一係學某kol講邊個有金牌都奶純粹結果論,但求結果點解唔奶大權在手的人
一係就反江西

吳志森,barry ma果類兩頭奶的人市場開始細
講起黃毓民…
話說我見毓民喺節目不時串沈旭暉,於是我就決定撚一撚佢。
我PM同佢講:「沈旭暉暗串你冇幫過香港人喎」,問佢點睇。
毓民冇覆我,但之後就喺節目度多次回應。
有次仲青筋暴現咁鬧:「沈旭暉個契弟,屌你老味又唔敢點我名,話我有冇幫過香港人?」
我見佢鬧到咁有火,就澄清返其實沈旭暉冇咁講過(兼順手恥笑佢)。
跟住毓民之後就冇再提起呢件事了,淨係陰魂不散成個陰陽屎忽鬼咁間中提吓沈旭暉個名。
你條撚樣睇開黃世澤既冇影響啦
仇思達睇住佢由本土派再因為要吸課金去奶佢以前笑鳩嗰D黃絲, 真係好可悲
成班on9
聽呢啲電子唐人街
你就住香港
佢哋就攞住你哋啲收益食外國雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞