DLLM房署, 公屋富戶有中港牌靚車, 交設間公屋出黎當無事??

25 回覆
10 Like 3 Dislike
DLLMKH, CLS
有中港牌即係特權人士 你想佢點
啲人弱智到話咁叫做咗嘢
又喺度吹奏ian嫂
咁都瞞報到 一係有人失職 一係有人虛假陳述
交返就當無數 咁呢幾年搬走啲香港人咪好蝕
冇人要負責
有啲係公司車或者老細車但司機住公屋
就泊喺公屋方便開工
我排撚左十年, 佢老母房署半年就寄一次信黎,
講如果唔夠資格就自己報番上去否則可以告鳩你.
排撚到我唔夠資格自己報番上去唔排,
DLLM你天龍人呃撚左個機會霸撚住間屋十年八年, 唔撚捉唔撚交屋, 交左當無事
你都ON九, 當你講係有呢D CASE,
咁咪又係有錢佬架車, 霸撚住釣屋資源,
你老細係咩人, 關個公共資源撚事咩, 你都CLS.
老細嘅司機姐,或者自己投資幾十萬買車牌(空殼公司持有),或者租返嚟做白牌車
DKLM房署搞撚左CHECKING搞撚左成年,
個數報出黎大又比屌, 梗係HEA撚住CHECK啦,
CHECK撚到房署老細離職唔撚關我事, 長糧就出足, 搞撚掂.
咁一係你叫政府規定公屋停車場車主一定要係公屋住戶先可以租
使用量至少減八成
DKLM共產黨政府, 算撚早應該立例唔可以泊私家車, 公屋車場只可以泊貨車及七人車電單車.
你老母成日叫人減少炭排放, 窮人用公共交通工具,
住公屋學乜撚人有私家車?
七人車唔係私家車
我話就連七人車都唔撚得, 不過七人車當家庭車當貨車, 就算撚數.
2門4門私家車一定唔撚泊得.
屋村停車場真係乜車都有
幾千萬車價都見過, 仲唔一個場唔止一兩架.
而家中港融合係政治任務
天龍人搵社工上公屋
唔洗同你香港賤民一齊慢慢排隊
就算本身有樓都唔會判監禁
PUSH
要有咩事?
除非你證明到有人做咗虛假聲明,否則唔符合公屋資格嘅後果咪就係交返間公屋出嚟囉,無話要坐監架喎
資產申報全撚部流既, 要有咩事?
香港最好撈咪係呃呃騙騙囉.
要報驚調查
即係支那從來唔做野
比支那狗偷同搶咗五千間
房署報驚, 驚慌又周你房署講係你既問題, 唔關驚慌事.
家庭車?公屋仔憑咩養家庭車,冇巴士你搭呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞