[I/A] 超級機器人大戰DD [161] V-MAX穿爛衫

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
已經放棄打pvp
而家樣樣活動都hea打 真係諗緊0課好唔好
淨係課下限囉
新古係邊集都係強到無雙狀態
勁有印象反而係做boss果陣
Alpha 外傳最終真係打到我pk
zz2技會係限定非限
黎緊兩次平石可能課1千幾百就算或者睇埋今個月共鬥同月尾
大師你次次都係平石課小小 正價石多多課
有冇日服巴打 過唔到第四次借一借好友
真嗣粒6珠唔係共鬥珠嚟咩?
點解交換所搵唔到既
全力頭炮咁型點會唔係限
日版巴打
1.燥底新丁 138325931 シオン・ザバ
2.チンポ 120954382 すず
3.強迫症 156260136 M
4.松岡茉優BB 373316501 マイルス
5.食蜜瓜先 635813533 Ray Lihk
6.米田共人 176069017 アムロ
7.雞巴忠實粉絲 395935139 JK
8.茂吉 348878457 茂吉
9. 禿髮樹機能 273703387 なまにく
10. 加藤恵我的嫁 109823214 安芸倫也
11. 自己攞嚟賤 415152629 ゴミ運営
12. 史兄 377878935 香港

唔知死淨幾多個
不過你要邊隻先
高達,點會比佢2卡就限
緊係1,2都有得換好,先引到人抽3
可能又會引人買捷度packs搶錢
有冇日服巴打 過唔到第四次借一借好友
日版巴打
1.燥底新丁 138325931 シオン・ザバ
2.チンポ 120954382 すず
3.強迫症 156260136 M
4.松岡茉優BB 373316501 マイルス
5.食蜜瓜先 635813533 Ray Lihk
6.米田共人 176069017 アムロ
7.雞巴忠實粉絲 395935139 JK
8.茂吉 348878457 茂吉
9. 禿髮樹機能 273703387 なまにく
10. 加藤恵我的嫁 109823214 安芸倫也
11. 自己攞嚟賤 312154328 ゴミ運営
12. 史兄 377878935 香港

唔知死淨幾多個
不過你要邊隻先

之前錯ID
原來無留過id
要求唔高單騎過到就得
我還健在
你Add哂上面睇下邊個仲在生
日版巴打 (2024年)
1. チンポ 120954382 すず
2. 加藤恵我的嫁 109823214 安芸倫也
3. 自己攞嚟賤 312154328 ゴミ運営
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

不如趁機update埋唔多個10個掛
日伏嘅應該好少人
幾時?
正價石 幾年課過5pack左右啦
而家真係想0課 連排名都唔洗追 可能0課成年都唔會趺好多排名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞