13 mini 用家請入(7)

235 回覆
6 Like 2 Dislike
出新iPhone呢個月咩都跌一千幾百啦
我有隻13p想賣一上個月4千幾衣家得3千幾
上年放,所以先唔理佢,依家自己留
出左講講我都想trade
個mon咩事
我都想快d

上星期收到 iPhone 16到而家都未有 trade in email。去 Apple Store, d staff又話要等 email先可以寄返部舊機,又冇得直接比 Apple Store,唔知要搞幾耐
大家有冇輕便既尿袋既介紹
我都100,不過係4月喺 Apple Store換完電
日本bicamera有得買二手13mini
72000羊256gb
先唔講mon細
60hz 細電已經趕客

美國amazon 12 mini 64GB為起港紙$2500屌唔屌得過
seller喺amazon, 買嚟做公司機
Amazon renew 同官方翻新機有冇分別?
部機頂唔順,已轉16pro max
完全唔同,amazon 唔會翻新外殼
我都就嚟頂唔緊,俾多年時間佢先再轉
頂多半年可能出新SE
好易中伏
Hi bro, 岩岩trade in左了
12 mini黑64gb,裸機4年,後面左下角玻璃爆左(面積1/20 咁上下)

Trade左$250,佢冇check到我個mon有一行touch唔到,如果唔係應該唔收。

你考慮下 4年感情$250
屌得250
諗緊去華強北翻新定trade-in

64gb都用到4年你都幾勁
12 mini + 64gb + touch有壞 + 爆背面玻璃 + 祼跑4年,仲有250應該要劏雞還神啦

今晚拎果$250去買雞食算
最近買左個 momax 1-power mini 都ok 插住差都快
如果去長途我覺得 smartcoby 唔錯 佢自己有線
magsafe 我有舊原廠 不過出街太熱 唔多掂
正路
Charge spot借電算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞