[有相] 江旻憓2014年11月雨傘期間,特登搵葉劉淑儀傾發展路向!!!!!

525 回覆
920 Like 93 Dislike
班友啞能咗
樓主你搵到依啲proof係冇用架
19年同24年嘅潮流已經唔同咗
香港人鐘意食M記北上消費同跟風
你搵幾多proof都好
扮瞓嘅人都叫唔醒
開開心心做港豬過埋依幾廿年咪算
點解要咁辛苦做人
重作啦,一係刪咗最尾果句,聯合國大陸地頭
好pure咁加入中共服務香港
為香港人在聯合國發聲
你們可以打我了
好恐怖
記得幾年前喺TVB賣廣告既公司都要抵制埋一份
宜家轉左風向?幫華為賣廣告唔洗反
佢以前啲嘢浮晒出嚟其實都幾明顯
不過最唔明係有人覺得佢靚女
其實佢唔化妝個樣點都唔計做靚女啦
劍擊:古時有錢有權嘅人中意玩嘅消遣,喺現代都要起馬中產出身嘅家庭先會玩
兵兵波:大陸農村窮人一車車送個得3歲嘅仔女上去受苦日操夜操唔讀書,一千個𡃁仔得一個搏到牌
證明江B當年有去金鐘佔領區
好黃
女兒
連白水都知衰認錯啦,紅仔頭on99

大家好,我係白水。我想回應同解釋一下之前我哋有成員出嘅post。我幾記得我喺live之前講過我好憎人講「都2024啦,仲講呢啲」之類嘅言論,所以今次見到關於奧運有運動員奪金嘅討論,我第一下留意到嘅係:咦,2024都仲有咁多人關心呢啲事,原來都仲有好多人堅持,我其實好感動。

路遙知馬力,日久見人心。呢個係我覺得呢個時勢都幾緊要嘅一樣嘢,好多嘢的確真係改變唔到,但起碼可以盡量唔俾個世界改變,所以我幾唔想大家覺得我哋串緊或緊嘲諷緊啲堅持緊嘅人。

我知道之前啲post,可能大家會有唔同理解,亦會覺得有情緒,如果有咩誤會或者冒犯我自己係覺得好抱歉,因為我知呢個絕對唔係荼毒室嘅想表達嘅意思,而且因為呢啲誤會而令無論邊個都好而唔開心好無謂,所以我覺得可以做嘅就係表達返清楚。

最後無論你睇完覺得同唔同意或者點都好,如果你係堅持緊嘅,真係想同你講返聲希望你一切都安好,我諗呢個先係我哋原本想表達嘅意思。
接廣告同 加入共青團菁英會 程度有分別
鍾培生夠有錢啦 又唔見佢醫暗瘡
笑左
信嗰個就真係無機心、好單純、唔理政治啦
好撚煩
咁假設10分入面,反江旻憓10分
洗唔洗都反張家朗5分?
原來女都生埋
人地呢隻叫紅
你叫佢藍直頭侮辱佢喇
唔好講笑,好似真係有人講過
證明移英撚好食好住
黨霉可以唔駛再作文

有第二個突個頭出嚟想俾人屌
呵欠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞