桑普:江旻憓 親共,不道德 ,係香港人嘅敵人

90 回覆
121 Like 24 Dislike
佢讀稿成日讀錯幾好笑
燈唔燈就無咩所謂, 又唔係會跟佢落注既
美國放鬆制裁就等於佢冇做過????

你真係當美國係你老豆呀??

共產黨迫害中國人迫害香港人,原來原諒嘅因素就係美國制唔制裁

你係咪神經病呀????

美國制唔制裁中共8964同佢本身有冇做過你原諒佢原來掛勾㗎???
原來美國放鬆制裁就等於原諒中共8964

佢係咪真係當咗美國係佢老豆

如果他日美國唔再插手19年嘅制裁你估班傻閪黃絲時事台會唔會原諒林鄭月娥鄧炳強李家超

痴撚線共產黨8964都要睇美國制唔制裁決定原諒與否

講到最尾嘅“獨立思考”原來就係美國嘅制裁

蘑菇芝麻仁原諒中共圖

原來中共89年屠城過咗唔夠15年因為美國放寬制裁就可以原諒呢件事當冇事發生

猶太人去到Nazi滅黨過咗80年仲通緝緊當年有份參與種族滅絕嘅軍人,你條柒頭仲畀人迫害緊就因為美國放寬制裁所以選擇原諒

叻仔呀黃絲

原來你對中共嘅反感係源於美國有冇制裁佢而唔係佢本身做嘅暴行
唔係89年發生後即刻去北京呀
係十幾年後丟淡咗先去
美國佬幫佢入埋世貿添
你唔話美國佬係共碟 on9
我知,我提串緊條友衡量用美國有冇制裁

佢哋啲龍門搬得好撚勁

黃毓民三四十年前已經退咗國民黨還咗黨員證,到今時今日繼續屈人國民黨

熱普城解散咗都就嚟十年,仲話人熱狗

屌佢老母,沈旭暉幫埋文匯報寫大灣區前途講緊幾年前嘅事就當冇發生過

自己唔撚鍾意嘅人鬧足共產黨五六十年,只不過以前加入過國民黨就鬼
我笑緊你原諒呀,我幾時話美國幫洗脫

佢不嬲人哋都睇自己國家利益唔撚care你民主㗎啦
咁美國幫佢入世貿係咪又原諒佢呀?
咪又係年年點蠟燭
美國唔care民主 唔通你care?
唔係鬼佬教你識條撚
中國政府殺中國人唔需要美國人原諒掛
屈紅屈藍就有份
又係 第一時間掉低手足 走撚咗去 嘅僕街冚家剷
老屈龍係咪熱普城
所以日日jer 黃絲?
2024年仲熱普城

解散咗都就係十年嘅組織

咁同一個standard我話桑普8964之後去中國讀書冇問題呀
有合作價值咪care

緬甸玩撚到咁美國出咗手未
選手村每次派十幾萬個condom 你諗下用黎做咩
佢話佢篇論文都係批評中國法制 唔係擦鞋
佢話

大陸人刮到江小姐中國大學論文就係批評香港建制派,屌鳩香港建制派淨係識得小罵大幫忙做政治花瓶,政府支持反對修改議案都一律支持,為支持而支持咁係咪又係當佢黃絲呢???

我覺得呢條友需要提防,但係又吹到佢間諜就太誇張
我都係想大家咪撚表錯情吹捧江b者
黃絲精神病
激進網民就係唔撚識得觀察咗先再出聲,所有新聞事件一定要第一時間打一篇文出嚟呃like

所有事情新聞人物一定要分極端黃極端藍,永遠就要寫一篇文出嚟先講論點,在港證據就係要講到自己有幾黃,全部就係為咗呃流量

條友係咪間諜咪拭目以待,今時今日就算多佢一個間諜會影響到香港人點樣睇中共?????

調返轉屈撚錯人又如何?

次次連登班cctoy屈錯人咪當冇事發生繼續屈下一個

自己唔夠膽公開表態就逼人表態,自己做公務員攞綜援交稅畀政府就唔撚係投共,人哋運動員要攞政府funding為咗個飯碗同前途講啲嘢建制少少未去到好撚難聽好撚紅底就要逼撚死人,但係去到自己鍾意嘅偶像或者kol呢,就直頭偷呃拐騙都合理化冇問題

最好笑上半年走去批鬥遊學修唔夠膽再講政治同口號,大佬呀,十年前香港政治環境同而家差幾遠呀

十年前你夠膽公開講打到共產黨今日夠唔夠膽呀???

嚴人寬己
當自己李登輝咩
撐江黃絲好笑啲平日講到香港已死
一有彩攞就出嚟香港人精神
江小姐都幾明顯睇得出有政治野心啦
其實我唔妥佢係因為佢去到台灣出賣香港人,去咗奶綠乜都講得出好肉酸

仲未計佢去到台灣啲乜鳩香港人讀書基金全部呃錢自肥畀人投訴借啲受害者個名去眾籌,但係受害者一蚊都收唔到

仲有攞咗籌款啲錢去投資

根本成班kol十個有九個半都係呃錢
但我見佢有俾台派屌過喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞