仲走去代表香港做 運動員 既人,十居其九都戇撚鳩鳩。

11 回覆
11 Like 32 Dislike
如果你有少少實力,而又唔係戇鳩或天真,咁就一定搵其他地方入藉,代表其他地方出賽。

只要你有實力,大把地方爭住要啦係咪先?咁都唔走通常都係幾樣嘢,一係本身冇實力,一係真心膠。

醒目嘅點會仲代表抽氣扇出去比賽?!

仲有你啲人包括一大堆連登仔,日日追睇港隊消息把撚? 佢贏咗你有錢分咩? 「因為香港人贏咗我好開心!」 簡直係白撚痴,佢哋指嘅香港人同你心中既香港人 已經有所不同。

你仲咁撚開心把撚咩
有少少實力都去睇Reddit,仲留喺連登?

好似樓主長篇大論把撚咩
其他地方運動員內卷太勁,同埋一定無香港咁多津貼同獎金
運動係富家子弟既玩具
代表得中國香港隊 只會係政治工具
咪係,呢道係中國連登呀,dllm
得少少實力未必代表到第二啲地方喎
轉個籍又要攪幾年
你估啲運動員真係咁有愛國心咩,人地係專注達成自己夢想,啲乜L野政治對佢地唻講priority其實好低
好似老鳯咁就係Cctoy中既人中之龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞