Anson Lo對戀愛「Open」:有拖拍就拍! 邁向30 望照顧全家無憂慮

19 回覆
4 Like 25 Dislike
盧瀚霆(Anson Lo)明年將步入30,其目標是承擔全家人的生活,令教父、教母、教姐和小狗Amber無憂無慮地過每一天,教主更大方談戀愛路:我open㗎!有拖拍都會拍!

只望家人活得無憂慮

7月7號剛踏入29歲生日,神徒們炮製了連串驚喜,包括耗資7位數字的無人機匯演、教主碼頭、免費摩天輪等等。明年即將邁向30歲,三十而立的他被問到有甚麼目標?非常愛疼家人的Lo Lo說:「希望30歲時可以無憂無慮咁去照顧到全家人,因為爹哋媽咪已經退咗休,跟住家姐我又想照顧埋,又要養我隻狗Amber,所以個支出都大,希望30歲可以做到無憂無慮。(其實依家都做到?)唔係,未去到無憂無慮,想照顧到屋企人,佢哋想做咩都得,想去旅行就去旅行,想食咩就食咩,想佢哋嘅生活水平再好啲。」Lo短期內能達成的目標,就是今年全家人一齊去旅行。

至於自己的感情生活,Lo大方回應:「我open㗎!如果有得拍拖我都會拍,正常人嚟嘅,我諗正常人都有友情、愛情、工作,每一方面都重要,所以有嘅話就會拍。」

https://std.stheadline.com/realtime/article/2013854/即時-娛樂-Anson-Lo對戀愛-Open-有拖拍就拍-邁向30-望照顧全家無憂慮-丨名人雜誌
個髮型想點能樣
冇拖拍都可以啪啪啪
叫唔叫半出櫃
會唔會照顧埋好兄弟阿mo?
但係花姐唔open
佢屎眼Open ,門常開
個頭太多人抄,張敬軒、陳志雲個個抄佢
所以要轉囉
好想屌,夾實我撈撈
同薑b拍拖?

個樣第二個人

整得幾好
唔記得了
巧gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞