可唔可以唔好再撐港隊

9 回覆
5 Like 42 Dislike
佢地拎到牌
香港人有咩益處?
自己用個西腦諗下
轉睇試當真啦 屌你老母
關你撚事咩

姐係每分鐘都有唔少人死,又唔撚見你死

On9仔
點樣定義香港有益處?

大叫釋放示威者? 其實我真係好好奇
一班人縮係電腦後邊 要求人地出面既去表態支持示威
問題係 出事既呢? 邊個保佢地?
你就係電腦上連登講句可恥 上Ig講句 香港最黑暗嘅一日容易呀 佢比人拉個陣 邊個去保護佢?
之後咪又坐監囉 又唔比出賽囉 係香港身敗名裂換幾個連登仔叫自己烈士?
仲係香港想生存緊係做對自己最有利既事喇
你想做坐監個個 定係 好似江閪咁拎600萬 得到世界榮耀著數? 傻都識揀喇

仲諗住叫我撐香港? 睇下坐緊監個d示威者呀 你記唔記得佢地? 你有冇睇下黃之峰?
佢地付出左好多 換黎既有咩?

唔好自欺欺人喇 你同我都仲坐係到開冷氣睇連登 係連登講野 仲有咩資格去鬧人唔去為反抗做更多呀

到依加真係好好笑 益處? 香港有冇益處都冇你同我份嫁喇 醒下喇 恆指十萬點都冇你同我份

你如果移左民呢 咁就祝你好運 冇能力走既 諗下點樣拎著數 對自己好d算喇。
香港冇撚得救嫁喇 自從示威之後 就知唔再值得為香港做任何野

不過有一樣野你講得好岩 撐唔撐港隊 真係毫無意義 呀唔係 應該係話 香港既所有野變成點樣 都已經毫無意義
咪係yc係榮耀中國香港四等公民?
體育開支不如起下醫院好過?
香港人最鐘意黐金糠 阻止唔到㗎啦 由得佢哋自己打飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞