[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(88) 車汪一葉生日粗卡!光鮮亮麗的舞台背後血汗史盡在FIM紀錄片

1001 回覆
13 Like 9 Dislike
講真5個人入面我諗得牙真個ac係佢自己玩&團隊較少干涉
其餘4個ac我諗平時都係幕後團隊操作多
尤其牙葉懷疑佢根本冇掂過自己ac

做得idol啲social media一定冇得自己話事
根本po啲咩相、幾時po、打咩caption等等,全部都經背後唔知幾多重審批過先
美國時區
請問大家有冇喺idollookboo.com買過野?

https://x.com/ELLE_KOREA/status/1819531140363178367
記念兩年前嘅訪問出個post
佢都多proofs 應該無問題既
不過呢d代購通常都係睇下貴幾多嘅問題 唔係收唔收到貨嘅問題
勁cute
好得意
想問如果佢地係代購
咁原本佢地係邊度買?

我都想整返件,但係一直搵唔到官方邊度有得買
所以好懷疑呢 D 既來源....
本身唔係籃球人,唔識分呢 D 波衫既真假
呢種應該唔係印埋名嗰種 純粹係球員number嘅衫 咁應該網店都有得買既
我都唔識呢啲籃球野 睇下有冇其他通伴答到
我都見到官方波衫印字呢個位

但如果係只得呢個途徑的話
咁個價錢又似乎爭太遠

佢呢個價錢,o係內地最大型購物網站就見到大把,而且再平 D 都仲得

FEARNOT Why is it so hot outside? Be careful.
Eat something delicious and cool, not hot
🍧🍉🥥🍑🍒🍨🧋🍦🧊
韓國熱到變傻仔
又去睇展覽
Sorry眼矇打漏左個k,
希望係真,我俾左錢訂咗件chaewon lakers,有email俾返個invoice我,但個網站完全無人回應
行規有冇規定,fans如果係街見到佢哋,佢哋有乜唔可以做
通常簽名ok 合照唔得
睇你在唔在乎係正貨lo
官網買就一定無死
通常啲email 都係bot send 的
唔使咁心急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞