江旻憓係唔係處女?

180 回覆
40 Like 515 Dislike
江旻憓:自己又高又大隻 難找男友

港劍擊運動員江旻憓(Vivian Kong)參與adidas女生專屬訓練日,與一百名女生共同履行「See My Creativity」精神,讓外界脫下性別標籤,不再單以外表定義女性,欣賞她們的實力,讓女生以無限的創意挑戰自己,展現勢不可擋的女性力量!

被標籤「高妹」的江旻憓笑指:「別人取笑自己個子高又大隻,很難找到男朋友,我卻認為高度為運動員帶來很多好處,手長對於劍擊比賽帶來優勢。不應被外界標籤而埋沒自己,女性價值不是取決於外表,而是內涵和實力。」

原文網址:江旻憓:自己又高又大隻 難找男友 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20180309/bkn-20180309233517266-0309_00882_001.html

做全職運動員,難不難找男朋友?她腼腆地說:「難呀,難呀。」對男朋友有什麼要求?她想了一會,說:「搵到先算啦,哈哈。希望係心地善良,有幽默感同埋鍾意做運動。(你身高咁高,使唔使高過你?)唔使,唔使,唔緊要啦。」其實她補充說自己有179cm,不過就不太介意男朋友矮過自己。
入咗奥運村啦喎 仲想係
A0還a0
處還處
入左奥運村就一定要比唔同腸三穴中出罐滿先返香港咩 你都on撚鳩
一定係入面打坐 唸佛經
做愛啫,你講到人做肉便器咁
179cm
比賽都完哂
聽日就可以瘋狂扑嘢了
一早俾我食咗佢隻豬
最撚正係一開幕已經完成任務拎金牌
唔使擔心性愛雜交會影響表現
100%聞正私處女
鍾意做運動
男朋友=高大靚仔

咁樣點會無男朋友
食禾
贏在射精前
條友好撚保守,條女周圍含撚做愛就當人哋飛機杯
今晚唔係一陣屌佢
香港政府立法要求強制同張家朗繁殖! 生個重劍、花劍刀劍神域
江b對腳正過佢 但冇波
教練
俾傳媒阻緊扑嘢
身高178既長腿江旻憓,算唔算係係香”江”裡面聰”敏”到立即食得既黃金麥”穗”?
https://lih.kg/3749343
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞