[潮文]係gym room黎講, 大隻仔係最神聖既一群

16 回覆
4 Like 5 Dislike
轉貼

每一舊肌肉都有佢既歷史
可能你會話:咁其他gym撚唔係呀!?
非也,只係大隻仔更顯得多一份神聖既使命

將佢地身體每一寸每一分練到最好,應大則大, 應細則細, 唔可以邊大邊細, 腰粗
務求每部份肌肉保持其完整性對稱性, 激發其實gymmate上進之心

一開左波就不浪費絲毫分秒, 而唔係柒嚟柒去打手機, 及女

否則,你根本就係到浪費緊自己既生命

呢點就能夠將大隻仔同占撚定高低

力度唔係大就夠架,仲要講求陰力.陽力
以太極之法操練方為上策
用身體感覺身體
以靈進入當中
唔憑肉眼去砌
而係用大自然所給予我地既心眼去砌
天地合一

大隻仔通街都係,但唔係個個都能夠有幸成為專業而又神聖既大隻仔,你估咁易做呀?
佢地需要放下身段,唔著衫,最多遮住兩個lin頭坦蕩蕩咁操肌

忍辱負重
我不入地獄,誰入地獄?
試問有得揀,佢地會重做gym ?

大家經過gym room,不彷見到佢地個陣.點點頭,微微笑
以示:我明你架!!!
支持佢地個份神聖既意志
微笑完轉頭去廁所就比人拮
好驚

返左歸, 落去開餐
可唔可講下邊part應細則細
腰要幼細, 練粗條腰?
一頭要大
兄弟有急事 請轉身
又茅圖
低調d, 唔可以比人知禾2cm ga

禾幫梨唱通街
落去買菜 收線
唔煮今晚又冇飯食
買潺菜滾湯
買左菜心 醃左豬扒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞