著名保守派博客主持人 Ben Shapiro: 侵選擇萬斯做副總統候是個非常重大的錯誤

57 回覆
9 Like 7 Dislike
即係侵侵當選後要美國人活係水深火熱之中?
比民主黨聽到就一定贏幾條街啦
點水深火热,浸之前失業率都低
係班左膠愈黎愈過份
支那人都支持侵?
中國人愛國呢方面係咁
但唔講邏輯就好大問題

侵呢隻係真心愛國
左膠咪唔睇囉
接受唔到事實既睇Ben肯撚定發癲
你打殘體字仲扮
你on9都唔係扮
樓主明顯都係個d無腦獨醒左膠
Facts don’t care about your feelings
你打完殘體字扮唔知
收皮啦支那豬
係香港人價值觀嚟講的確係好中庸。
好保守咩?唔覺。
你繼續up愈顯得你無知咋
一堆antifa,blm極端主義分裂國家,你繼續扮盲
攤凍晒啦。投票前 3 日中就唔同。陳水扁就係投票前一日中。
Charlie Kirk下話
夠膽死話trans精神病law
你冇聽過喺左派心目中右過佢就係極右咩
依個世界乜野都係「相對」架啦
啲報紙佬話係乜就係乜,
啲奴隸爪牙就烏鴉學說!
重點係CNN
佢地個計算係坐定笠六Trump landslide
咪揀件極端派appeal to base算囉
點知而家Biden一退選即刻棟左喺度

先唔駛講favorability差到係史上最低嘅VP pick咁滯
剩係平衡ticket定係選票考慮都無可能揀呢件啦
Ohio已經唔係battlefield根本幫唔到手
相反Dem肯定出Mark Kelly/Josh Shapiro同你搶AZ/PA
精神病就係接受唔到現實。思覺失調。
打拜登上佢係ok
一換賀雞就出哂事
Dan Quayle同Palin成日比人恥笑架喎
今次
有睇2020個cycle就明
一年內爆covid+lockdown+經濟崩潰+virtual生活+暴動+RBG過身->另一個SCOTUS上
全國形勢唔知upend左幾多次
最後2019年11月同2020年on average poll change係0

美國政治polarized程度喺近幾個election cycles已經睇到係好極端
根本無單一事件可以完全扭轉到形勢
Biden就算選到尾佢點輸都有~230
佢仲要敢drop out同你搏 今年又會係一億幾千萬票內十萬票定勝
Ben Shapiro 批大事好多都唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞