成個Twitter都屌緊法國佬奧運侮辱基督教

249 回覆
389 Like 19 Dislike
睇嚟伊斯蘭同左膠繼焫着猶太教嘅火頭之後
又要同基督對抗

https://twitter.com/olilondontv/status/1816934736608080163?s=21&t=ZbzlMRprsbgPktGtKIMX2Q

https://twitter.com/catturd2/status/1816936367844114468?s=21&t=ZbzlMRprsbgPktGtKIMX2Q

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1816934136621466073?s=21&t=ZbzlMRprsbgPktGtKIMX2Q

而家成個Twitter 都洗緊版,po唔哂就比西方世界嘅信徒接受下左膠嘅洗禮
睇嚟今年會有好多人從左癌中醒覺
又有美國選舉,又有奧運
猶太同回都侮辱基督教
公平接納minority一件事
但唔洗將自己變成minority, 更加唔洗將唔正常當正常
啲死左癌LGBT woke撚仲話自己被oppressed
而家真係正常人先係被oppressed嘅一群
射火箭點火炬嗰幕我現場睇
日本奧委會主席果陣講過搵渡邊直美扮豬
依家真係做得到
呢啲係文化交流
上面果啲係種族侵佔
成日話咩共融,香港人同南亞佬果啲咪共融囉,你唔搞人人唔搞佢
我就係要血流成河,外國咁多基督徒,比佢哋知左膠禍害
無限包容異類,從來都係自取滅亡嘅開端
美國都係賀雞黑婆做架啦
Symphonic metal
頭先睇中間啲過場表演,唔係黑唔係Trans你都幾撚難有份演。

都痴撚線
醒覺撚
行catwalk跳舞真係頂唔順
好似睇緊堆妖精跳舞咁
Woke 先係醒覺
奧運:「更好、更快、更強」

呢句嘢仲要係由法國誕生嘅

但中間嗰件BMI 超哂大標嘅肥豬肉邊忽「更好、更快、更強」?
點解基督教一定係真理?
群摩亂舞真係日落西方嘅最佳寫照

唔知幾時先搞撚返掂
go woke go broke
宜家係搵豬扮人
原來Oli London岀po
佢自己原本都係transgender
LGB俾T侵占咋
同我落力d屌爆佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞