[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(56) 死侍餐車垃能圾

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
每個星期點刷4000點呀

一日都擦咗2700
Shadow king即係改d咩
而家唔當加減攻。
盧克無佢符
揀乜任做
有冇alliance可以入?
揀左兩個金色任,幾個紫色,盡量揀幾個用某張卡贏嘅任,可以一副卡解晒佢。三區4張卡、move同destroy都幾好解
上左無限打試驗場仲要慢慢磨慢慢諗,班仆街輸左係咪會死全家?
有無公會收人
真係唔知咩事
而家d人試煉唔走
之前唔係咁

收工
之前以為今季上唔到無限
BOT刷就話唔走解任,但係班友仔點都唔係用1分果副刷
我依家連金券都入場即snap 銀券同試驗場對面唔snap就會瘋狂emo佢 佢mute咗我emo佢啲卡又好 場地又好 煩撚死佢為止
Check out my MARVEL SNAP Alliance! Paste this message into Alliance Search. [HKG] 萬事屋—香港總部
2粒2粒磨你試驗場
有無人開公會
叫完無反應,唯有做低對面 送分其實好難
公會功能果然係搞到返工咁 啲任多到傻 慘過返工
Check out my MARVEL SNAP Alliance! Paste this message into Alliance Search. [HKS] Hong Kong Sanctum

各位,有興趣入嚟一齊玩
Check out my MARVEL SNAP Alliance! Paste this message into Alliance Search. [HKP] Hong Kong not Xianggang

無限制 大量位 歡迎一齊挽
https://www.youtube.com/watch?v=SzVsxzovoR4
佢一早出呢個就多人玩啦,勁多cd rom上哂水

如果仲有人未入可以黎試下腳
仲有無同盟收人?
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞