究竟有幾撚弱智先會$19000呎買白石角?

22 回覆
26 Like 5 Dislike
https://youtu.be/CvexY8PZTWo?feature=shared

收樓冇幾耐既今日差唔多價錢買到啟德
但只係得單位數成交
個陣唔係話會有地鐵站?
買邊到連登仔都搵到位笑架啦
當初我記得 逸瓏灣樓花賣個陣好平 依家貴到癲
信則有不信則無
唔好咁講

連登仔有冇開post笑九龍站,奥運站,貝沙灣,山頂
呢個盤不嬲賭地鐵站
有地鐵站都唔得掂,基本生活配套乜都無
最近應該要出大埔
負皮我做乜
聽講話白石角幾好租㗎
聽講話口價唔錯㗎
咁你肯定住依啲豪宅區啦
巴閉喇 巴閉喇
嘩 好有錢啊
嘩 點解你咁叻既
嘩 你好犀利啊 住啲高尚地段 實搵好多錢

又係依啲死比爛比想抬高自己既撚樣
成千萬但要執一大餐又要叫成班上上黎拆拆裝裝
奧運 九龍站都比人笑舊啦
貝沙灣又話唔方便
UNIVERSITY定SILICON相對含D
d隔音好撚弱智
有地鐵就會起商場引人流。

不過我都唔睇好。9000-11000一尺頂盡
聽日起好條鐵都無人想買啦,仲鳩吹十幾年後
萬九蚊夠我交半年公屋租金

公屋先立於不敗之地
其實無撚得比,公屋用料贏九條街,想知再講,而且間格又實用
另外公屋唔使交管理費,又慳返一筆我見好多住公屋嘅晚晚揸靚車車唔同嘅女返屋企扑嘢
至於你話鄰居嘅質素,喂私樓都有痴線佬啦,睇你彩數嘅啫
總括而言,公屋再一次完勝

唔怕分享一次同中學同學出嚟食飯嘅經歷,個個人話自己買咗咩私樓咩村屋,講完一大輪問我住緊邊,我只係輕輕力講咗一句,我住屯門友愛邨
我親眼睇住在場嘅所有男仔個表情係—>,有幾個仲忍唔住喊咗出嚟
而在場嘅所有女仔個樣係—>,之後逐個排隊抄我牌等住俾我嘅精液中岀我全部一口拒絕,因為傻嘅都知班臭雞想分我間公屋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞