你哋班朗狗仔搞到無巴士巡遊啦

35 回覆
6 Like 10 Dislike
今日球迷會管理團隊與警方開會
16位來自不同部門嘅相關警員一同出席
管理層已經向警方盡力解釋今次嘅安排
但警方仍然有多方面顧慮(例如參加者人數及身份、或真實意圖,以至阿根廷國家隊目前在國際上引起的風波等)
故此相信巴士巡遊獲批不反對通知書機會甚微
是次巴士巡遊慶祝活動遺憾地宣布取消

惟阿根廷國家足球隊3年內4奪冠軍
我們深信作為阿根廷球迷
絕對有權為愛隊出色嘅表現歡呼慶祝
原定於巡遊後舉行的慶功晚宴將取代巴士巡迷
更名為「阿根廷奪冠慶祝活動暨本會周年晚宴」
事前已預備好的紀念品將於晚宴派發
大家到時亦可以與特別為3年4冠慶祝而製作的獎盃和其他裝飾擺設打卡
更會安排由阿根廷人親自調味的阿根廷牛肉BBQ、提供紅酒及甜酒等
希望各阿根廷球迷們諒解以及可以繼續支持「阿根廷奪冠慶祝活動暨本會周年晚宴」
有興趣參加的朋友可PM查詢詳情
已付費並決定不會參加「阿根廷奪冠慶祝活動暨本會周年晚宴」的朋友
我們會陸續安排退款
謝謝🙏🏻

https://www.facebook.com/share/p/ipPw9Tce2qh1GGVg/?
以至阿根廷國家隊目前在國際上引起的風波等

又話講事實,點會係風波
好橙😂
朗狗=藍絲
美斯=落李家超面=反共
真實意圖
咁嘅邏輯所有遊行都冇可能批
香港近年甚少大型遊行舉行。保安局長鄧炳強接受《南華早報》訪問時指,當局自2022年以來,未有拒絕任何一宗遊行申請,強調不能以遊行數目,判斷香港的自由程度,又指大型遊行絕跡並非公民社會倒退,而是市民有更多渠道表達意見。

俾你申請 不過唔批
阿朗葡萄牙
又唔見床哥要申請

阿仙奴差館有人?
國安奴喎,洗撚批
封埋條彌敦道都仲得 國安奴
更會安排由阿根廷人親自調味的阿根廷牛肉BBQ、提供紅酒及甜酒等
笑死
你唔屌死黑警屌其他人
係 雖然搞到4萬幾人失哂望 但係落到李家超面都ok啦
佢自己就係朗狗仔
其實呢班「阿迷」知唔知醜字點寫
代人哋國家慶祝,就承受埋人哋國家既外交風險
成班傻仔
唔驚 仲有阿根廷人親自調味嘅牛肉食
上之美斯搞成咁,政府點會批呀
多謝球玉美斯啦

嘩又賴地硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞