忍咗你哋班自私至極嘅人好耐

7 回覆
3 Like 5 Dislike
就係你哋啦,咳咳子
知唔知點解而家咁多人郁啲就病? 就係因為香港而家有太多呢啲完全冇公共衛生意識、咁令人討厭嘅人
大家出街可以留意吓,梗有幾個喺你左近。無端端行到你對面先肆無忌憚咁咳 仲要係有菌有痰嗰隻咳 (重點係九成九都冇戴罩!!!!!!!!)
由幾時開始主要戴口罩嘅係為咗保護自己、唔想病、驚咗班自私嘅咳咳子嘅人,而唔係俾為咗避免傳染俾其他人嘅病人而戴…
呢件事完全係本末倒置,呢個社會真係好畸形、病得好緊要
憎爆
最憎入𨋢有人咳、打乞嚏
要同佢啲菌密閉空間共存
每一秒都要閉氣
我接觸到嘅唔係意外喺你面前咳而係故意set定時間走到你面前咳或者故意傳播細菌比你。
有好多佢地啲弱智巴基或東南亞都會做呢啲嘢
你越驚佢越high
我又唔驚因為我知咩事
佢地玩呢啲嘢冇問題,但佢地背景要嘅所有嘢,我見到佢地條毛嘅影子,我都會立即永久性毀滅咗先。
所以佢地搵任何一條弱智玩咩都冇所謂,佢背景嘅所有人都唔可能得到佢地想要嘅任何嘢,係永久性。
屋企有啲咁自私既人仲辛苦,又要一齊住,唯有自己搬走。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞