[海賊王]如果當時莫利亞生性啲嘅話

27 回覆
0 Like 0 Dislike
經歷過一次團滅之後無心機再周圍搵人,淨係旨意班垃圾殭屍會幫到佢上位。

先比路飛拆檔,跟住比甚平秒殺,再比明哥追殺,然後到後面單拖問黑鬍子攞人搞到自己失蹤埋,劇情表現可以話係極差,同其他七武海完全無得比。

老實講影子果實唔差,有極大嘅開發潛力。如果佢嗰陣肯發奮圖強東山再起嘅話有無機會做到七武海前三強?
留意番佢後生係同凱多隻抽既男人
好似都打咗三日
全盛期同凱多隻dup
如果生性嘅話最成碼4皇
以佢表現
新世界求其搵個有名既人都可以打贏佢
做到7武海係其中一個bug 黎
路飛打贏凱多 都要幾條友 佢再尾刀
人地打足三日
佢同路飛都係極度重視同伴,比凱多滅團之後先整不死軍團,
佢咁既性格冇路飛既主角光環,注定係會失敗。
四皇又未必嘅,我估佢未必打得贏大媽
睇到佢自己一個去四皇地頭攞人嗰陣對佢有少少改觀,可惜佢唔係主角唔係天龍人

明知送頭
只係太早對路飛(同雷神一樣)

大佬,佢無果實覺醒 無霸纏都對凱多打足三日(仲要文字文代佢啲團員死晒,咁佢係一條友頂凱多+ 百獸海賊團),就算最後輸都無被人囚禁,呢個lv 根本勁過無霸纏4檔路飛好Q多

係尾田畫得唔好,搞到佢單拖去問黑鬍拎人好似越級挑戰,但純文字去理解,佢本身絕對係七武海top3
(同埋佢可以喺明哥手上逃走,懷疑影子果實幫到佢瞬移)
想問下佢揾黑鬍係第幾話嘅事? 完全冇印象
淨係記得幽靈女叫克比幫手
佢輸比路飛其實係智商急跌
你本身食2 300個影都仲控制到 係要去到嘔嘅狀態去打
自己都控制唔到就抵輸
不過我覺得佢個果實防守層面可以當神威用都得

依到羅賓其實好快就啪佢條頸 都比佢避到
個影仲要本身冇實體 我估就算霸氣打埋去 本身已經轉走左個身
應該做唔到咩傷害 唔似自然系咁會中招 仲要互換位置速度快
就算食大範圍技 轉完再番去繼續打都可以

如果佢武裝式同見聞式有番一定程度 個影當盾用都仲得
飛雷神 影子版
影子果實幾勁都無用
後期玩霸氣
好似係925,知道隱形佬死咗之後有少少sad
因為凱多果實能力仲未覺醒
除咗分身、蝙蝠同矛之外佢真係無乜點開發過啲招式如果後期尾田肯比機會佢嘅話應該都會加返霸氣呢樣嘢落去
都唔係嘅,要本身有啲底
你唔係鷹眼紅髮雷利卡普嗰類嘅話食個惡魔果實都有啲加成
前提係要識運用甚至覺醒
明哥嗰度好似係隱形佬幫佢先成功走得甩
佢當刻用影武者得兩個下場
一係比明哥殺
一係比和平主義者射到變蜜蜂竇
山治嘅夢想又可以繼續!
佢之後似會入巴基團
咁莫利亞都唔識可能佢生性出到呢
山治唔需要啦,更何況希留食咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞