Samsung Galaxy 討論區 (298) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
打去屌柒佢啦,作為客人鬼知佢哋用咩商戶名做簽帳咩
唔同名收唔到唔係客人嘅責任
渣打edu store買s24
cs話唔係samsung交易
屌緊cs老母

問緊佢如果唔係samsung交易我點做到36個月免息分期
收左啦, redeem 埋用埋time
我本身都有用殼
諗住拆殻清下啲塵就成部機飛咗落地
I know that feel
條transaction 叫Synnex Tech Intl HK

佢夠膽就話唔係samsung交易
本身分咗36期 然後收返我利息
黐線,下次買機要揾電話錄住
而家cap咗啲order history比佢
佢話3-5日核實
edu store 買果個版面都寫明有回贈, 點解而家又話冇
cs好鍾意亂答野
但係正常就已經派咗彩
佢寫7月內
睇個款似條rule set錯野
所以部分transaction description中唔到個campaign
點解SAMSUNG 張防反光貼咁勁
以前買過D 防反光玻璃貼都無佢果張咁勁
一樣,佢仲夠膽死,建議我問返samsung查詢。個回贈係渣打出既, 叫我問samsung。無野呀。找邊個問呀,搵CEO問?啲CS真係有病。橫傳到,出大西洋。
samsung cs回覆
閣下在三星官方網店落單,是肯定合乎資格的,所以這邊需要跟銀行進行處理,查詢一下銀行是否有作出可能錯誤的判斷

因渣打回贈這個優惠,亦是當時網店的其中一個主打優惠,所以我們很明白這個問題對閣下造成的影響,會盡力為閣下跟進的
渣打回覆

感謝閣下耐心等候,明白閣下的心情,就此活動我們仍在與Samsung溝通確認中,見到閣下的交易是初步符合要求,我們可以為你人手遞交申請指示,預計8月底會進行發放,但最終結果以Samsung回覆為準,請閣下耐心等候。

似乎係samsung話ok,渣打就會比番
之前我恒生出 SALES: SYNNEX TECH-SAMSUNG(24M)- KOWLOON BAY HK 都有 160,000 Yuu 積分回贈
咁睇等多1-2星期就應該可以拎到
打去屌完
我估好多人好似我地咁比渣打呃左錢
搞到我都想撕咗張玻璃貼換張三叔貼
貼完好似s24u咁
部機啱啱到咗
點解佢唔俾我入Android個Folder睇嘢?
係咪要改settings?
香港仲係要洗機
渣打肯唔肯幫你跟?
一日3叉

咁要好有愛先用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞