【星期日朝早閪波】曼聯終極FF轉會區 [2789]

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
你個龍門都唔知搬咗去邊度
諗好點解想佢入曼波未呀
咪證明比班管理層 同女權
失敗嘅地方吐氣揚眉
答完了

滿意未
鏟唔鏟草都要嘈
咁唔通用葡超水平做標準咩
確實國家隊踢得好有機會係體系加成或者曇花一現
但佢果d 派膠係mark 漏人同埋出腳慢左照踢落去輸十二碼wor...呢d 係個人能力問題
證明d咩
女權唔care
管理層一早知你好波,就算唔入波都唔使證明

唔通你覺得佢入波之後dan 狗會話:屌,原來綠木咁好波,早知唔放啦
咁?
呢座城市
你睇唔明
管理層知你好波 但最後係公眾壓力同佢好波之間
咪選擇咗前者
咪就係代表管理層嘅選擇 係 形象>球員實力
唔係點解要賣
你仲未計sponsors點會淨係形象
收皮係佢自己嘅問題
你地係咪低估左sns 嘅威力
球隊先係最慘嗰邊
如果佢條女唔係開live真係老強都有機會打得甩
係 所以咪最後選擇咗要賣
如果他日佢越踢越好
證明到佢嘅實力價值>商業形象

咁我會幾開心
希望綠木越踢越好,但係返嚟入波剷草就唔使喇
lm
咁佢入波證明咗d咩先,你都答唔到
你都識講管理層係明知佢好波都賣佢,咁佢已經唔需要用倒戈入波黎證明自己啦

反而如果佢說服到法國女權撐佢,就可以大巴車落英國女權度 (屌你反我?而家法國女人都撐我)
如果佢冇令馬賽形象受損,就可以大巴車落曼聯管理層度 (屌你為形象賣我?而家馬賽形象完全冇影響喎)
G
下個post 頭
入波?鏟草?證明自己。
咪大巴大巴車鳩班管理層塊面
答你就答撚咗 你自己理解唔撚到你問題
我冇必要說服你

法國啲人都有出嚟反佢㗎 市長都有出聲
但佢哋球會頂到壓力 肯保佢
咁咪買返嚟 呢樣咪係曼聯做唔到
當然 佢哋商業壓力細好多
我唔係理解唔到,係你講野冇logic
曼迷想曼對手入波呢件事本身就冇logic
No one is bigger than the club la
因為佢唔係單純對手咁簡單囉
佢仲係前球員添
雙方仲有兩年鬧劇添

雙方仲有條款綁住添
佢踢得好賣咗出去 我哋仲分到一半錢添

睇波感情嘢單純講logic
班朗狗仔就唔會到今日都周不時上水啦

你試吓今日佢哋隻朗哥 fit到仆街456
仲唔出嚟殺光頭佬
件廢老做唔撚到咁解咋嘛
想佢入波剷草個d 同迷朗曼迷諗法一樣
成日覺得球隊對唔住自己迷個球星
一走就想佢倒戈入波大巴大巴車落曼度
女權 史邦沙除外
咁碌木有冇出嚟舉阿仙奴波衫走場

但係都好似偏向拜仁
首先要將曼聯同女權掛鈎先
條乞兒仔就算把啦
依家疤狗又想做乞兒打劫第二隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞