鄧炳強:美、英、澳、加、德可恥!

113 回覆
16 Like 212 Dislike
有腦就唔會咁講
佢成個腦都係國家安全同黑暴咋咩

好驚飛鳥盡
日日都19幾萬個詐騙電話
D行李喼, 洗衣珠, 大陸製扮日本製
開間公司走私零件去俄羅斯, 轉頭就執咗佢

呢D人人都知就扮睇唔到
秒撚晒
洋人欺我太什
其實當年清庭開戰後一直好勁

根據官方戰報佢哋開戰後未嘗一敗,一直屢戰屢勝。用現今說法, 只係雙方對勝利定義有所不同

到後來更是脇大勝的餘威下,主動進行戰略轉進,以人去樓空的京城為誘主動引誘敵軍進京。 誘敵計劃成功令8國同時失去戰意,喺我天朝本以慈悲之心簽定和約後才得以成功撤退,免於被圍困於京城的必死之局。

唯一失策的是未有如實列入教科書並強制國人認識到我大清輝煌勝利的唯一真理,亦未有設立國安去嚴格監察和防止失敗後賊心不惜的外國勢力在境內散播與官方事實不符的謠言。

而家啲朝代汲取教訓後一定識點寫戰報之餘,確保大朝庭大勝的真理必然會深植國民認知。
支共都唔會咁公開鬧人法
堂堂一個小小特區保安首長
想奪權乎?
pin
咁你禁鳩佢哋啲國民黎香港,再蘋果日報式掃平佢哋領事館丫嘛。次次一味得個噏
中國人好忙
每日除左歌頌聖上仲要抽時間憎晒全世界
幾時制裁美、英、澳、加、德官員

幾時制裁美、英、澳、加、德企業
條友開親口都係呢啲嘢
宣戰
咩都瀨左人先
一定唔係我地中国香港既問題
係啦係啦, 哈馬斯, 塔利班, 呢啲咪你好朋友囉,
邊個正義邊個邪惡, 大家在心中啦.
日本、台灣 ?
鄧炳強接受《南華早報》專訪時表示,當局仍然可以透過單次的協議,與海外機構合作,將罪犯繩之於法。

台灣話咁攪佳哥去台灣,香港又唔肯攪
遲早攪到阿爺一鑊泡
第一次世界大戰係混戰,呢場只係圍毆
「壯志飢餐胡虜肉,笑談渴飲匈奴血。待從頭、收拾舊山河,朝天闕。」
哇,我好愛國呀,西方諸國好賤呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞