所謂動漫節叫玩具節會唔會合適D

171 回覆
1143 Like 43 Dislike
係Kam撚節
正常人都唔會想喺入面留得耐
東雲嚟咗咩
唔會
一定好過支那狗攪
支那狗攪乜死乜
有華為App Gallery
大台有電競
有hardware賣,無你點打機
而家唔係叫動漫電玩節咩
偽毒同細路先去
書展起碼有本書
其實所有攤位都可以出現,因為動漫迷唔少有用到。賣廁板,因為動漫迷大家都需要去廁所。ikea啦,因為動漫迷始終要有櫃去放精品同埋要買枱打機。諗諗下其實勞工處都可以入下去,始終動漫迷無錢就support唔到佢地嘅興趣。

近七,八年連舊漫嘅散價場亂葬崗(女僕書房之類) 都無埋
東雲
識駁嘴好叻
你屋企好大有位放哂啲cos裝備
好多日本女優來港做HG
關動漫咩事? 又無cos
好耐之前已經唔係啦

溝溝下溝埋電玩一齊做慳展期
以前明明分開的

溝溝下班大陸佬又霸曬d 位
嚟散淘寶貨
攪到同人班小手作無曬
之後班仆街仲要投訴班coser 係通道影相阻佢做生意

變左影相要去第二層
依家coser 仲要收錢先俾入添
大佬人地幫你吸人流,自資變裝
都仲要俾埋返錢你,入你個場
攪手果班個腦真係裝屎㗎喎

世界各地(弱國除外)動漫 coser活動都係就愈攪愈大

香港就愈變愈差
個地方有咁細攪咁細,收左入場費唔鐘意咪走囉;
條龍就由佢有咁長就排咁長,扮人流管制唔排累佢,入去點會買野飲野食;
d 冷氣有咁細就教咁細,佢地覺得焗就會走,覺得熱就會買野飲㗎啦;

完全學足周星馳食神的教學做生意
毒撚唔出街的
今年個營運方式真係趕客
下年再係咁樣就算請到咩大人物黎都唔會去了
今年都請唔到咩大人物
我留左一個鐘多 d都走 無乜野好行 最多細路玩xbox ps5 同埋網上行個個賽車
今年得Enako啲老友嚟(東雲海、えい梨同宮本彩希)

冇去都知今年真係好悶,依家九展都執埋香港已經冇ACG嘅文化存在感了
有年請到may'n 藍井 多人到傻
入去係為左訂玩具
訂完就走

悶到閪 今年成個場重要勁多班偽娘coser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞