佘詩曼原來是「Hellosss」坐第一行睇lan陳卓賢? 童心未泯玩泡泡大晒反差萌

154 回覆
183 Like 32 Dislike
三屆視后佘詩曼去年憑劇集《新聞女王》再度人氣急升,在內地有不少工作,卻因佘詩曼的媽媽年半前患病,孝順女佘詩曼決定減少工作陪母親,並暫時不考慮長時間離港的工作。佘詩曼留港便多了私人時間,最近頻頻見她現身活動,昨晚(24日)便入場欣賞MIRROR成員陳卓賢(lan)舉行的個人演唱會。

佘詩曼於7月中曾現身紅館睇鄭秀文演唱會,日前「多啦A夢無人機匯演」再次在維港上空舉行,佘詩曼亦到尖東的酒店觀賞盛況。佘詩曼原來是「Hellosss」(粉絲暱稱),今日凌晨在IG出PO,透露到亞博睇lan陳卓賢的《IAN CHAN“TEARS” IN MY SIGHT SOLO CONCERT 2024》演唱會,更拍片放到社交網,見到她坐在第一行非常投入,跟住節拍和唱《留一天與你喘息》,一臉陶醉,對lan陳卓賢的歌曲相當熟悉。

佘詩曼融入現場氣氛

其間佘詩曼又童心未泯,見到現場噴泡泡,更伸出手指篤,融入現場浪漫氣氛。佘詩曼留言:「Enjoyable night~ @iancychan」,又在IG限時動態貼相:「視聽享受」,而lan陳卓賢也有轉發到自己的IG Story。不少網民留言:「Man 姐都係Hellosss」、「Man姐原來係鏡粉」、「Man姐都識唱留一天」、「Man姐都鍾意Ian」、「睇show睇得好斯文wor…」等
佢女強人都可以有呢一面嘅
呀佘
姣蛇會唔會想un Ian?
後生果輩佢好似淨係睇mc同Ian
證明佢都係鍾意實力派
cls 咩taste
普通睇個演唱會都屈人係fans
Ian真係師奶殺手
又羅淑佩又佘詩曼
淨係俾呢兩個包養都夠食可以即刻退休
老實講 ian頂盡係合格level 印象中好多次live佢都好忟水 演唱會有冇進步就唔知

jer都有退步嘅感覺 而且見狂人日記work咗之後啲演繹愈嚟愈over 吓吓瞪大對眼小丑笑 其實開始玩爛咗有啲尷尬係時候要執吓佢
生出黎係俾你un
中女殺手

點睇少時允兒 唱 鏡ian 留一天與你喘息
https://lih.kg/3600400
識揀一定係揀署長
連登仔: 弱智大嬸先鍾意鏡 睇相冇個靚女
老細煩膠group班人已經暴走緊
TVB有幾條女都俾佢食過
現一現身可以收啲viu fans
左手拎電話
個演唱會攪到咁垃圾,留返啲錢去旅行好過啦,以前封關港人無野寄託先有咁多時間講mirror,再加上佢哋又唔爭氣,幾年都無進步,我係女都覺得悶啦:o)

mirror熱潮早於2023年初開番關後已經開始退卻

所以而家出得泥聽旣應該糸忠粉

覺唔覺mirror個熱潮減左唔少
https://lih.kg/bwsPqsV
#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
有幸陪女朋友睇過一場mirror同Ian solo concert
可以肯定答你ian is more than just合格
佢自己個演唱會直頭係高質
好嬲呀!好嬲呀!

唔識感激又痴妖台
公平咩
包起下屬何廣沛小鮮肉做性伴啦
特登入去睇,又出post讚,咁都唔係fans?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞