JD Vance: 冇生仔既人唔應該有同等投票權

18 回覆
18 Like 6 Dislike
https://x.com/kamalahq/status/1816492112713818382?s=46&t=VHgFYoy6pNCwV_Ky19LLpw

留名睇愛侵力今次又點駁呢條右癌講既野

個人簽名

───────────────────

屌那媽,左膠個 d 環保議題咪講為下一代,佢話 voice 冇話 vote ;
其實講得岩
有仔女嘅人先會為咗國家未來著想
其實講得岩
有仔女嘅人先會好似慈母咁保護市民
要就玩大佢,40 歲以上冇細佬的 homeowner 俾 double property tax
之後學 日本玩,家庭有 3個細佬以上,可以大學免費
呢條友真係害死侵侵
Mountain Dew又係唔撚知佢做乜撚鳩野
事實上好多唔生仔嘅人都理解佢嘅主張
因為唔生仔嘅人都係比較講理性
唔同BLM
香港冇民主,冇資格評論啦
痴線定點呀呢條友
乜咁玩呀?撐侵嘅好多都係毒撚incel
女都冇條,點樣生仔?
你叫呢度啲連登仔點算?好撚多都係金鐘麥當勞毒撚咁款
不要去暗戀⋯⋯
其實細路都有票,成人前父母代投。
你睇下馬禮遜本聖經都冇用口字邊個嘅字

識啲唔識啲就唔好出嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞