FORD福特電車崩盤!!!

13 回覆
5 Like 0 Dislike
Ford福特電動車崩潰年減37%虧損擴大,消費者對於電動汽車的需求並沒有達到預期,將放棄在2030年前實現歐洲車型全面電動化的目標

由於持續的定價壓力和對下一代電動汽車的投資,預計2024年Ford Model e部門將虧損50億至55億美元

特斯拉在北美沒有真正的對手,但EV在整體的銷售佔比也下滑了
ford 30蚊樓下有400匹以上既車有咩選擇
唔係消費者對於電動汽車的需求並沒有達到預期 係你啲車真係垃圾姐
Capri
你又講得幾岩
啲車又柒又old school
你地臭閪蚑那脾罅滴都係混能車銷量多過純電車喎
https://youtu.be/xtJPg4jWJ-M?si=UpqEnWzNwx92QYOD

垃圾到慢差快叉都要睇運氣叉唔叉到電,問原廠點解決轉駁一大輪最後話無方法,叉到就叉叉唔到叫拖車啦

benz又係咁,依啲雜牌電動車廠出埋啲產品根本揾水魚揾白老鼠咁無人買就瀨消費者對ev興趣不大
最好賣係咪都係部F-150?
見到個logo都唔開胃 仲7過起亞 原來果個,不過起亞 醒水 轉左個logo之後成個 品味係高左
連叉唔叉到電都要睇彩數
ford食屎啦
特登燒幾十億去保住汽油車生意啫
返去搞focus RS mark4啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞