張致恒未被睇死35度照返地盤工:肚餓呀!!!!!

155 回覆
429 Like 12 Dislike

第一次笑到我仆街
上面個口餓定下面個口餓
CLS 係街度笑撚到仆街
期待 Steven 親身演繹
post 對靴作文,我都得
CLS
推到佢兩公婆返支那登台合唱…
篇文點解又短咗咁多嘅?
廢柴固執己見,遂於傳教士式將其妻之足與首交叠,
以其巍巍之長腸出入其中。妻者憤怒難忍,顏色赤慍。
及感其鬆懈之閱漸復緊縮時,遂以右手指菊,左手彈珠。
妻者高潮狂喜,不敢聲泄,但隱忍失聲。
柴遂不垂一語,一泄於發,狂灑子宮,妻者不勝其爽。
妻怒其不潔,遂推柴而去。
柴展示不堪,妻又以言謾之。
柴復倒臥床頭,呼飢。
妻怒其無耻,令其自食其糞。
遂穿褐衣往煮食,囊無錢遣。
既烹,一邊叨嘮,一邊沾持疼楚。
其子輩既入,取釜碟以膳。
雯雯一邊除褲,一邊屌Steven:正一死廢柴,剩係識扑嘢!
Steven: 收嗲啦八婆,一陣你爽試下唔好叫!
雯雯:喂你個死佬,戴套呀!唔撚想咇多件呀!
Steven: 有閪錢買dom 咩!搭車返工嘅錢都冇呀!買dom,你都on99!
隨即,16cm 嘅肥壯鳩一嘢捅到最入
雯雯被突如其來嘅猛鳩插到底
咩dom 呀,冇錢呀,生多件呀...
一掃而空,腦入面一片空白
剩係享受Steven 碌鳩嘅形狀
雯雯忍唔住‘’吖‘ ’咗一下
呢一下俾廢柴Steven 聽到
面帶微笑咁取笑雯雯:屌,成日屌鳩我廢... 我插你一下咋,已經忍唔住要嗌!話撚咗你爽咪撚嗌㗎啦!咪撚再出聲呀嫌三嫌四,平時都屌得我多,今日我要屌撚死你!!!
16cm 嘅肥壯鳩好快已經濕撚到去袋底
雯雯逞強一粒聲都唔出
有幾下Steven 特登大大力屌
雯雯為求力保不失,雙手um 住自己個口
Steven: 你個死臭閪,轉身!
雯雯擰轉身,推車
巨鳩磨濕鮑,Steven 用龜頭磨雯雯粒陰核
Steven: 想唔想要呀?求我吖!
雯雯:快撚啲擺入去啦仆街,忍唔住喇,想噴
Steven 又用16cm 嘅肥鳩一鳩屌入去
雯雯條腰,屎忽,出現肉眼可見嘅痙攣
不停上下抖動,Steven 大喜:死淫閪。
雯雯喺Steven 不停抽插,撞擊底下
迎來佢嘅高潮,雙腳蹬撚到直。
16cm 嘅肥鳩滑撚咗出嚟
Steven 正想中出嘅時候,雯雯高潮咗
望住成身震晒嘅雯雯
Steven 反轉雯雯個身
雙腳掛喺Steven 膊頭,抬高雯雯屎忽,條腰墊高枕頭
16cm 鳩順住陰道嘅角度一鳩插入
呢個姿勢係屌得最撚入
雯雯反白眼,脷都不自覺屌到伸咗出嚟
雯雯忍唔住叫到拆天
大家都知公屋啲隔音好撚差
尤其Steven 窮撚到閪咁
冇錢開冷氣,開埋晒啲濕鳩usb 風扇仔
打開晒走廊啲窗通下風
雯雯嘅叫床聲響徹全層
佢哋嘅街坊們落街買餸
聽到雯雯嘅呻吟
三姑六婆又討論:唉,不事生產,剩係識做愛,兩公婆一擔擔!

雯雯呢個時候已經失控
Steven 或成最大贏家
唔駛返工之餘,又可以無套屌閪!!
最後,唔駛問,Steven 肯撚定係中出
Steven 喺雯雯個閪入面泵撚咗十下左右
抽返碌鳩出嚟,龜頭𠹌住條精液絲
Steven: 幫我喺床頭拎盒紙巾嚟吖
雯雯:喺你隔離咋喎!都唔撚拎!死廢柴懶撚過閪咁!
Steven: 肚餓呀!仲有冇嘢咬下?
雯雯:你都冇撚返工,邊撚度有嘢食呀?得返一包福字麵咋,自己煮啦,我要入廁所洗閪。
Steven 一鳩攤喺床,唔撚郁。
轉個身唔小心瞓落雯雯流出嘅精液度
唔撚理,照瞓。真係懶撚到仆街。
雯雯用咗30分鐘,終於洗完殘留嘅Steven 精。
個閪又好似上次咁又紅又腫
正諗住屌鳩個死佬嘅時候見佢攤屍咁攤
真係屌佢都廢鳩事
入廚房拎兩隻公屋鐵兜出嚟
倒啲滾水,將包福字麵啪開一半兩份食

有啲咁嘅老公真係唔知前世做過啲乜。
淥完個福字麵
兩公婆食飽就一教瞓到第朝3點
一起身對住一堆水電費單 仲有4個仔女d書簿費單
加加埋埋都要3 4千蚊
雯雯:死佬 俾5000家用
Steven: 撚有錢呀 你唔做雞我邊有錢 我冇錢點養你呀
雯雯:你條廢柴咁冇用快d死
Steven越諗越嬲 自己以前假假地都係明星 而家俾你咁屌法 決心要爭返口氣
結果佢隨手拎起部舊款Samsung galaxy note 7
見到個PayMe account得兩個半
忽發奇想諗試下將個qr code擺上網 會唔會有d傻9真係俾錢我
結果佢喺ig post左個qr code, 再加幾句19煽情caption
跟住又瞓著左

另一邊雯雯都開始諗計搵錢
佢慢慢覺得個廢柴老公講嘅都唔係冇道理 唔做雞點搵錢
佢又決左喺ig到出post 話自己走到未路
結果唔夠5分鐘已經收到1000個inbox
大概都係"想屌,20蚊ok" "好撚正" "俾盡300"
雖然個價錢好侮辱,但反應都算唔錯
結果佢搵左隔離屋又係做Nuru嘅何太搭路
佢之前已經聽何太講做nuru識左個70幾歲呀伯
仲呃左佢450萬
咁啱何太今日得閒
帶左佢見以前個姊妹到試工

那邊廂Steven 4點出完個post瞓到12點又起身
佢開一開Payme
仆你個街 真係多左幾萬
Steven第一次見戶口有4個零咁多
開心到喺間公屋一野叫出黎
4個仔女都俾佢嘈醒 問咩事
Steven: 冇野 咪撚嘈 你地老母呢
仔女:邊撚知姐
Steven: 死閪仔 邊個教你講粗口咁臭串
不過有錢就身痕嘅Steven就唔理咁多
無啦啦多幾萬蚊梗係叫隻雞先
佢開一開tg睇下近排有咩新女
碌碌下見到咩人妻求助養 D相又幾正
拿拿聲約 咁好又即時約到
Steven即刻落樓㩒錢再飛的去尖沙咀
一上去 媽媽生就話要收左錢先
Steven:有冇搞撚錯呀 平時都係玩完先收
媽媽生:咁俾唔俾呀 唔俾過主
Steven心諗褲都除埋都係照俾
媽媽生:1號房出面等下 都差唔多
Steven等左半個鐘 聽入去條女係咁淫叫 一路聽一唔都谷緊條16cm肥壯鳩
終於門口一開 有個肥閪老呀伯出黎
拍拍Steven膊頭 ‘嘩呢條女好撚淫 我出撚左3次都未夠 我射撚到佢成身都係 老友你慢慢玩’
Steven 冇理佢 直接入房
一眼見到原來係自己老婆
呢個時候突然有差佬上黎掃地
不過個呀伯同媽媽生都一早走撚左
個差佬見到Steven 都忍唔住笑左兩野
‘呀張生 你黎叫雞呀’ 個差佬唔諗得雯雯
直接鎖左佢走 Steven話喂果個我老婆黎架
差佬以為Steven做馬夫
拉埋佢
結果呢一夜
Steven洗撚哂果萬幾蚊落媽媽生到但又冇閪屌
雯雯又俾個咸濕伯父砌左幾鑊 但人工又未出

過咗一夜之後,Steven同雯雯終於出返嚟
雯雯就屌鳩Steven條廢柴:屌你老母,洗撚晒啲錢
然後一返到屋企,Steven就如常地除褲將16cm 嘅肥壯鳩一嘢捅到雯雯最入
Steven:屌你老母啊嗱!屌你老母啊嗱!
雯雯為咗掩飾心中嘅興奮,攞咗Steven部舊款嘅Samsung Galaxy note 7一邊IG 出Story屌鳩Steven一邊比Steven屌
與此同時,啲仔女喺床隔離開咗張舊式木摺檯同摺凳做功課,呢個畫面看似佢哋已經習以為常

Steven好興奮咁話:你哋今次想要細佬定細妹?
仔女:唔撚要吖!

⋯⋯突然之間屋企停電,原來佢哋已經三個月冇交電費,三隻狗係咁吠,而啲仔女就好靈活地喺神枱櫃入面攞咗支蠟燭出嚟點

雯雯:屌你老母臭閪,又未撚交電費?
Steven:攞撚咗去報平安卡,忍多一個月啦!捱埋今個月下個月會好啲
雯雯:你次撚次都咁講,報撚咗平安卡又唔撚去考⋯⋯ (下刪一萬字)
Steven中出完雯雯之後,當雯雯正想入廚房攞隻公屋鐵兜出嚟,佢先發現,前日吩咐Steven洗嗰隻鐵兜原來仲喺鋅盤冇郁過,而且廚房入面已經冇晒福字麵

雯雯死死地諗住洗乾淨隻鐵兜,結果佢一開水喉
雯雯:仆街!水都停撚埋
Steven即刻扮撚晒嘢瞓覺當乜都唔知,條廢柴真係冇得救
雯雯已經冇晒辦法,唯有喺IG講「想離開呢個世界」
還錢先啦
呢d垃圾做地盤整d豆腐渣工程冧樓都似
所以話真係唔好睇死呢條仔
係個老婆害鳩佢
好似呢篇先係原版
長版啲性愛動作其實描寫得好唔連貫
Thx
早幾年工又唔撚返
佢唔上連登有咩做
頭先先係天水圍見到佢行過 (應該收工掛)
幾撚大份
我都記得呢篇係steven潮文多元宇宙嘅起源
我比較好奇想知原作者係邊個咁好文筆
次次有人repost都會忍唔住睇多次笑吓
Cls
CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞