=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第88回: 年度盛事3團fes開抽,好能熱啊

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係咩,見人話係第2個既,要等MV
好聽過詩C個首,但不及主打
第一句點聽都係風把聲
你岩,佢仲要成日走美里喵咸濕路線
冇聽錯既話最強のラブソング一開始個歌詞順序係咁

≠ME (全員)
1. 風
2. 羊
3. 波菜
4. 瞳美
5. 夏音
6. 落合
7. 詩醬
8. 呢句唔肯定迷路solo定合唱 (迷路+??)
9. momo
10. 萌子
副歌
心心同東大玲
咁美里貓高莉子好多皮喎,佢就算咩都冇做,都已經自體散發一陣色氣嚟
老婆贏太多冇得比
莉子似鬼妹仔性格
美里喵真係好色好彩我定力夠
大谷用嚟唱歌既咩?
到底會著首歌既衫定全部著美里喵既品牌衫
夏音最初都叫老翻蟹,唔係衰到咁,而落合最初都係破產版向井地,都唔係地底泥

而高橋舞係指原系行姐,莉子本身不知幾cute,又大波

nonno點可能同佢地比?我懷疑最初指原同代代木係揀人方面係咪出咗意外,溝通上有問題,俾nonno奇襲式入咗嚟做咗幾年偶像,可能最初唔係諗住搵佢,真命天女可能去咗FZ
露多啲最好

上呀!飛弓隊!要成為天下大偶像啊!
有陣時睇返啲舊片,果件nonno個樣根本好難搞,有部份樣,只係衰少少嘢,例如眼細之類,一個微整就可以靚好多,變返可食用,而另一種就係本身係靚,根本冇整既空間,但啲經理人硬係要佢去整最後仲衰咗,AV界大把
而nonno果啲,就係點整你都唔知要點搞先搞到佢靚,眼又唔係細,鼻又幾高吓,就算佢肯去脫咗粒大墨,最多只係幫到少少,但想變靚真係難,總之就係唔吸引,冇乜觀眾緣
美玲係副歌中間有solo,心心好似再後D,如果冇聽錯既話
只係重覆high字
條片入面既地方只認到城彩苑同熊本車站
諗多咗歌衫
其實nono輪廓同面型係ok嘅,眼大鼻高。但係有兩個死症令佢原本由上弦尾-下弦頭跌到落下弦尾。
1) 大粒墨,雖然話日本妹好多都有數粒墨,但呢粒係正宗八婆墨嚟。好礙眼。
2) 化妝,大佬,佢已經有粒八婆墨,佢仲好多時化烈焰紅唇妝,係咪想做搞笑藝人先?

下面啲相,你可以睇到佢其實可以憑個樣爬得更高。喺團裡面又唔係話冇朋友。覺得佢輪廓差嘅話,可以睇吓佢同指原兩張單人照並排比較。
女子亅- League 球員?!
唔好post相啦
呢家唔係脫左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞