想問下大家其實啲殺人犯(誤殺/謀殺)出返嚟會做啲乜?同有冇巴絲現實世界同呢啲人相處過?

13 回覆
0 Like 0 Dislike
發覺好多都已經出返嚟
餐飲,地盤之類
屋企附近間餐廳老闆後生入屋偷嘢,點知俾人發現,錯手殺咗人
繼續開直播
佢自己講?
我父母同佢一齊長大,連老婆仔女都識
咁佢有悔意?坐咗幾耐?
有冇悔意就唔知🤔,坐咗廿幾年出番嚟搞餐廳
睇維基記錄香港唔少命案, 當中有啲係懸案, 拉到人嗰啲唔知放出嚟未...

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%91%BD%E6%A1%88%E5%88%97%E8%A1%A8
拉唔到嗰啲恐怖,我就唔信個個著曬草。分分鐘日對夜對嘅士多老闆就係通輯犯
以前冇咁多cctv, 做完案著草容易好多...

1989年10月25日 電視台編劇姦殺案 無綫電視女編劇黃美玉(25歲)下班坐公司的員工巴士(城巴)到彩虹地鐵站附近,再由平定道步行返瓊山苑寓所,懷疑途中被人挾持至鄰近山坡姦殺。案發位置十分遍辟,要走約200級石級,再經僻靜的山路才到達。當年無綫電視和警方懸紅15萬緝兇。案件懸而未破。
唔講點出返黎呢
之前做野識咗個參與過盧旺達屠殺嘅非洲人
斬頭、殺BB、強姦乜都做過,至少殺過成百人
佢嗰陣都係得十幾歲
最後走難黎咗香港喺重慶大廈做廚師

雖然佢態度好nice但望住佢對眼勁心寒
條友仲成鳩日分享講自己點後悔。拎住本聖經去唔同學校到講經。真心想佢收皮,有冇諗過受害人上網見到佢條濕鳩片會點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞