[KAM撚認證]只係40分鐘就hack入咗部新型號三星手機

93 回覆
26 Like 63 Dislike
Shamesung
圖為典型三星用家
明明外國講緊佢係Your average Reddit mod都畀你講到係同Samsung有關

同埋Samsung 有樣嘢叫Knox安全資料夾
Secured by Knox係指個資料夾
你要連fbi都防埋破解就要用呢個

重有白卡界KOL用家
係an機定三星問題?
kam 撚用 oneplus 華為 oppo 小米
Kam撚梗係唔少得佢嘅至愛嘅三星
樓主部垃圾nokia應該4分鐘搞掂
柒頭大叔你知我仲用緊Nokia? 你返去做返你Kam撚啦
用三叔單身比例係咪奇高
柒毒比例奇高,仲有地盤阿叔、廢中廢老同埋的士狗都十分支持三星
難為你老母做雞都要買部nokia俾你
而家自卑到唔敢認
你條Kam撚柒頭就死開啦,一浸酸醙味
見你開左兩日post一頁都唔過先可憐下你咋
同nokia一樣無鳩人理 陰功
都係㗎,連登一向三星 Samsung啲弱智廢閪打手多,人哋個個等沉底你條傻鳩同我夾埋推Po
而家係打手/非打手都唔鳩理你啲垃圾post
得我可憐下你俾你搵番啲存在感咋
性價比用家 RAM 要打爆
點解會知佢用Nokia
佢條柒頭以前成日係手機台吸奏nokia懶係清泉咁
一路改名一路吹以為人地認唔到佢
同休斯一樣用小米之後扮用iPhone 次次叫佢cap lihkg app影下 apple products 就冇影
我都想睇下呢條友用乜機
睇落又係啲比Samsung用家笠綠帽嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞