女子報警求助反遭3槍擊斃 錄影顯示死者曾道歉投降

264 回覆
231 Like 22 Dislike
個女人咁危險就唔好入人屋
入完又比人走來走去,又話人想攻擊佢地

只可以話做差佬既 都係真係無咩腦
但又個個有槍勁大壓力
我又唔係係你地cctoy開post
一定要開中國香港負面新聞post比你打飛機先可以?
你咪就係連登成日見到大陸嘅負面新聞就以為係事實嘅全部
咁喺個post裏面梗係討論同篇新聞有關嘅內容㗎啦,咁你唔好覆曼聯友誼賽輸波

喺連登見到中港負面新聞嘅比例遠高於西方國家,咁係咪都要提醒人唔好以偏概全呢?

因人廢言就因人廢言啦,講咁多合理化做乜啫
巴打都算理性
個黑人女人原來係演員嚟
夾埋個白警做戲
我係美國比差佬pull over,佢叫我show registration,我去glove 拎,佢即想抆搶

佢地係咁撚矛盾,當時我要保障自己嘅話,要問佢,my registration is in the glove compartment, can i go get it?

佢話唔得嘅話咪叫佢自己去拎
警方公開涉事警員隨身攝錄機拍下的片段

比著係香港,警察會唔會公開執法影片
可能?可能?可⋯⋯可能?
https://www.youtube.com/watch?v=fOsfgxIvoMU
你睇清楚呢段 1:51 煲水放左喺鋅盆邊之後先踎低
樓主點樣選擇咩新聞去post 選擇咩立場嘅媒體去post 甚至去到有無highlight某一段 有無改標題 全部都同樓主立場同單新聞最後帶出嚟嘅觀感大有關係 我唔認同樓主立場係off topic喎 提供多啲context俾讀者去理解開post人背後嘅動機 亦係理解件事嘅其中一環

如果你認為有需要去提醒 你可以自己去做 不過 如果你並非淨係睇親共媒體 你應該都會見到中國嘅負面新聞比例係比較多 同好多非親中國家民調反中吻合

點解係因人廢言呢 我無叫人唔好信樓主或者唔好睇佢post嘅嘢喎 只係要aware埋樓主post呢啲新聞背後嘅立場同動機
你應該盲開完槍仲成地熱水
屌你老母
依家個差佬俾人炒咗加告鳩佢謀殺喎總係有連登仔同社會有與眾不同嘅睇法
槍權撚係on9啲
harris‼️ harris‼️
幾好呀 幫國家清吓啲人礦
我覺得民主黨為左選票殺左一個無辜既黑人係有可能
係差佬入完去,條女都好地地坐係到搵證件,係差佬主動無啦啦叫佢去熄火
同埋有幾多連登仔有睇晒條片
爆完人頭有個想去拎急救包
另一個差佬笑住口好chill咁話我爆左佢頭,唔使救
淨係呢樣如果係香港
連登仔已經屌到上天
根本班美警就係想殺個黑鬼 一直搵緊機會
男警遭到革職,並被控謀殺、嚴重毆打和公職人員瀆職罪。若謀殺罪成,可被判監45年

如果係其他國家發生可能升職
之後反抗 再係咁推個差佬
叫你雙手舉高 就係唔聽講 係要做一d令差佬懷疑你既事
仲要真係黑人居多 白人真係少d
站起差佬角度睇 你下一秒如果係拎刀 拎槍 咁死既就係差佬
佢開槍射尻你又係情有可原

同埋我睇條片 佢冇喇喇拎住盤滾水對住d差佬講name of Jesus. 大佬呀 差佬撚知你原來成日講依句咩

人地自殺炸彈都大叫真主偉大喇

不過依單野係差佬真係神經過敏 隔咁大段距離 你用電槍都得喇 洗咩開真槍
搵隻有病殘廢女nigger 替死鬼
加俾幾球野個白人警安家封口
咁又選票buff 上buff
仲養少一隻廢人
1:56 咁影住佢起身拎住個煲丟去個差佬到囉

2:34 個煲都唔係個台面到
度度都有魔警,但起碼人地個制度係令到有片俾返大眾睇,唔係淨係得警方單方面講曬!
條女paranoid schizophrenia就梗係9588架啦
呢啲應該入晒file
唔好話個popo唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞