又有傻仔玩外圍提唔到錢走!!

241 回覆
812 Like 11 Dislike
擺明呃人仲問咁傻仔
網上post即係申請入監獄😂?
外圍咁大搖大擺,真係有人以為合法
On9 外圍博你唔會報警
你報警都係搵埋你 更加捉唔到外圍條友
咩叫對打
外圍唔玩外國大公司係咪on9
咁係你自己玩外圍
拎唔到錢走黎怨人? 廣告都賣埋叫你地唔好貪果少少就玩外圍架啦
依家拎唔到錢出黎同人講自己犯法去賭外圍? 咁無腦就抵比人呃啦
狗會尋晚出事堆外圍佬即刻出哂黎
每次見到呢啲傻仔俾外圍佬玩就好心涼
幾時有見過馬會賣廣告? 有無見過澳門賭場黎落廣告?
全部合法既,廣告都唔洗落就有人上黎

依埋外圍係咁做廣告又係咁比D所謂TIPS你,等你賭中幾場跟佢玩
你蝕少少水位,賭馬會,贏左都包你有錢拎 外圍贏左走你數你搵返個賠
其實咩人先會蠢撚到喺馬會買波
https://lih.kg/3719097

有冇呢條友份
其實出唔出事,班外圍佬都係出黎係咁SALE自己水位好過狗會
玩法多過狗會 全部賽事都有得玩,唔似狗會咁樣精選黎食你錢

佢地SALE黎SALE去都係依D講法
再呃你勁D既,咪話有個所謂VIP GP,比既料你全部都係專人度過
前日10單就中9單 閪1單
琴日又1條波膽過關又幾百倍 100蚊又收幾皮野

都係依D咁既講法,引你入局,錢你係入到,係玩到
但到你想拎錢既時間咪左等右等囉
「黑網來!千祈唔好玩!贏左唔俾提款!」
笑撚到我仆街
得佢一個係落搭之後先明呢件事
皇冠3651xbet果啲點都好過呢啲19外仔
做外圍真係穩贏
呢個笑死,有冇原po
我比你抽
mk時代 俾kpop洗哂腦 jfft0尊mk型棍子
大蕉娛樂
個名一睇就似tg咸group釣水魚果d集團
成鳩日畀人呃
馬會洗地師咁快做野
D is tiny
冇得救啦 佢話你對打9成都係有record
你真係冇嘅咪cap返record證明囉
放上嚟冇人會可憐你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞