我屌你老母邊撚個話《真的狠愛你》Anyone But You 無左膠元素睇睇輕輕鬆鬆舒舒服服呀

10 回覆
2 Like 13 Dislike

一開片見到白男白女調情真係覺得清泉
屌你老母睇唔夠二十分鐘就安排男女主角要參加一對死基婆婚禮
嚇到我即刻彈起 delete Netflix 呀!!!!!
女主角咁大對波波同埋男主角咁大隻肌肌唔睇
走去睇堆基婆
一對lesbian就trigger到要彈起
樓主廢撚到
呢套賣肉戲其實已經唔左啦, 講緊女主角對波俾人鬧搞到女權倒退明明係極左敵人至係
呢套得嗰幾秒已經 trigger 半個連登啦

《光年正傳》有同性接吻畫面 新加坡禁止16歲以下進戲院觀看
https://lih.kg/3043328
下好睇喎,有時我都會專登揀呢種setting黎睇
你唔識野姐,有反差先正
Why not ar 就好似 Endgame 咁多熱血感動場面,反而呢幕仲係久不久就要拎出嚟屌

問題係重點係大波波同大肌肌 你OUT哂FO
睇開百合AV,有咩問題
最近有睇emma rose屌女片
仲正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞