想當年你阿叔我去大場做gym, 一蚊都冇比過

9 回覆
3 Like 5 Dislike
轉貼

講堅, 2015年, Lok fu P記新開, 寄左免費90日試玩卡既郵政通函, 總之全個樂富區到黃大仙區既大廈都收到呢張卡......

點樣一蚊都唔比?
上到去我比張卡佢, 咁跟住就同你做inbody test, 介紹下架步點樣咁樣......跟住嚟料入房三個人圍住你軟硬兼施, 買plan送乜乜, 軟搞你唔掂就話你呢度唔得果度唔掂吼你, 再唔得就女pt色誘, 總之就要冇表情, 話唔需要, 唔洗喇, 頂你唔順面皮夠厚就得到90天免費任玩包沖涼毛巾locker

唔好動搖, 目標要明確, 你要係大隻, 唔係要教練, 其實佢宜家d plan都好平, 唔怕衰面皮厚就掂

同埋自己玩唔係比賽唔洗教練, 呢d都唔係好難既野, 有動力自然會上網自學, 康文亦夠做, 大場既重量新手玩唔到, 睇得唔食得, 空bar都未必拎到, 一陣整親重幣

果陣未太興健身, 好多住戶掉左d卡喺大堂垃圾桶, 我轉過手10-30蚊張, 又撈野

眼水汪汪, 幾靚仔, 啜bu
又好似畫公仔, 唔洗請人教
鍾意好奇一樣野, 自然會有動力想知究竟係點樣既呢, 跟住自己試下畫, 畫下畫下就識, 重要多及靚女神態姿態, 唔係咸濕, 係捕捉佢既神髓

姐係如果要請人教, 可能真係唔識, 或者對健身冇好感甚至有點抗拒, 只係想假手於人, 搵人幫你用最快方法唔洗點做變大隻, 冇可能的
pp桃
P記老屎忽
其實餐餐入場𥄫仔
小拳石矮撚到
女pt色誘你都無動搖?
你有無155
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞